Μπάμπης Στόκας – Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά

06/06/2023

Ο Μπάμπης Στόκας παρουσιάζει, μετά από σχεδόν 12 χρόνια, μία ολοκληρωμένη προσωπική του δισκογραφική δουλειά… «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά»!

Ο καταξιωμένος και πολυγραφότατος καλλιτέχνης μοιράζεται μαζί μας 11 μοναδικά τραγούδια, το αποτέλεσμα μίας άκρως δημιουργικής δουλειάς που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο.

Το «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει υλικό ευρείας γκάμας, με τον Μπάμπη Στόκα να κινείται με τη χαρακτηριστική του δεινότητα κι άνεση ανάμεσα στο λαϊκό και το έντεχνο, το ροκ και τις μπαλάντες, φέρνοντας τον ακροατή σε επαφή με κάθε δυνατό συναίσθημα.

Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν, τόσο ο ίδιος, όσο κι άλλοι εμπνευσμένοι δημιουργοί, ενώ έπαιξαν εξαιρετικοί μουσικοί, σταθεροί συνεργάτες του Μπάμπη Στόκα, αλλά και ορισμένοι που συμμετείχαν στον δίσκο για μία και συγκεκριμένη δράση. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Ηλίας Μπενέτος, επί χρόνια συνεργάτης κι επιστήθιος φίλος του Μπάμπη Στόκα.

Προπομπό του album αποτέλεσε το «Καλός Και Κακός Καιρός», όπου ο Μπάμπης Στόκας μελοποιεί ένα από τα θρυλικά ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη, δίνοντας φωνή, μέσα από τους στίχους του ποιητή, στις έντονες αντιθέσεις του έρωτα.

Το εξώφυλλο του «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα, είναι το έργο «blast», μία δημιουργία της εικαστικού Στεφανίας Μπρέγιαννη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist