Παζάρι για την ενίσχυση βιβλιοθηκών της Σύρου

13/12/2023

Το νηπιαγωγείο ΜΑΝΝΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Μαγειρική (και) τέχνη μαγειρεύει και προσφέρει γιορτινά δώρα! Η μαγείρισσα Χαρά Γιαννακοπούλου χάρισε απλόχερα την γνώση, τον χρόνο και το μεράκι της και έτσι δημιουργήθηκαν από γονείς και παιδιά πρωτότυπες και ξεχωριστές νοστιμιές.

Με τη συμβολή του ΚΕΠΕΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ  φτιάχτηκαν μυρωδάτα σαπούνια, ενώ μαζί με την Κοινσεπ Καβιλια κατασκευάστηκε ένας πάγκος που θα φιλοξενήσει τα προϊόντα του παζαριού, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για όποιο άλλο σχολείο τον χρειαστεί και επιθυμεί να τον δανειστεί για κάποια δράση του.

Έτσι, με τη νέα χρονιά, οι βιβλιοθήκες του νησιού (Δημοτική,σχολικές,συνεργατικές) θα αποκτήσουν ένα ακόμα βιβλίο για τους αναγνώστες που θα το αναζητήσουν στα ράφια τους!

Αν είστε υπεύθυνος για κάποια δανειστική βιβλιοθήκη, μπορείτε να επισκεφθείτε τον πάγκο του νηπειαγωγείου στην Πλατεία Μιαούλη, την Παρασκευή 15/12 το απόγευμα και το Σάββατο 16/12 πρωί και απόγευμα, για να απολαύσετε τις δημιουργίες μικρών και μεγάλων και να αφήσετε μια λίστα τίτλων που θα επιθυμούσατε να υπάρχει στη βιβλιοθήκη σας και με τη νέα χρονιά θα αποκτήσετε ένα από αυτά!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist