Μιχάλης Χατζηγιάννης, Δήμητρα Γαλάνη – «Ένα Πρωϊνό»

11/12/2018

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Δήμητρα Γαλάνη – «Ένα Πρωϊνό»
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος // Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου

Το πρώτο τραγούδι που ξεχωρίζει από το νέο άλμπουμ «Da Capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» είναι μια ανατρεπτική διασκευή του πολυαγαπημένου «Ένα Πρωϊνό» με τις φωνές των Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δήμητρας Γαλάνη!

Δέκα διαχρονικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια ξαναγεννιούνται μέσα από εξαιρετικές διασκευές στο νέο άλμπουμ «Da Capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» που μόλις κυκλοφόρησε με την καλλιτεχνική επιμέλεια της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη & τη βελούδινη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το πρώτο τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει από αυτό το άλμπουμ κι έχει ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή να παίζεται στα ραδιόφωνα όλης της χώρας είναι το εμβληματικό «Ένα Πρωϊνό» σε μουσική του μεγάλου Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους του Γιώργου Παπαστεφάνου. Πρόκειται για μια ανατρεπτική διασκευή του τραγουδιού σε νέο ύφος και τις πολύ ταιριαστές φωνές των Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δήμητρας Γαλάνη.

Στο βίντεο – μονοπλάνο που το συνοδεύει, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη, γήινοι και αληθινοί, ερμηνεύουν καθαρά, φωτεινά, ζεστά και απόλυτα εκφραστικά αυτό το πασίγνωστο και πολύαγαπημένο τραγούδι από την αρχή –da capo όπως λέγεται στη γλώσσα της μουσικής.

Ο δίσκος «Da capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» γεννήθηκε χάρη στη μουσική συνάντηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Δήμητρα Γαλάνη στο περσινό ντουέτο «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’Αγαπώ» και την μετέπειτα συνεργασία τους επί σκηνής στο Gazarte, όπου ο Μιχάλης κλήθηκε ως guest στις μουσικές παραστάσεις της Δήμητρας. Έτσι, οι μουσικές του «Da capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» προέκυψαν μέσα από την αλληλεπίδραση που είχαν οι δυο ερμηνευτές με μια μπάντα από καταπληκτικούς μουσικούς. Εκτός από το «Ένα Πρωϊνό» η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάει μαζί με τον Μιχάλη και το «Να Με Προσέχεις».

Το single «Ένα Πρωϊνό» από το άλμπουμ «Da Capo – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist