Christmas Spirit Expo 2022: Χριστούγεννα, όπως παλιά!

16/11/2022

Christmas Spirit Expo 2022: Χριστούγεννα, όπως παλιά!

16-24 & 27-29 Δεκεμβρίου 2022
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων | Σταθμός Μετρό Σύνταγμα

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η Christmas Spirit Expo, η καθιερωμένη έκθεση προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, στις 16-24 & 27-29 Δεκεμβρίου 2022.

Ήδη, οι εταιρείες προετοιμάζουν τα προϊόντα τους και επιμελούνται την παρουσία τους για να προσελκύσουν το πολυάριθμο κοινό που θα κατέβει στο κέντρο της Αθήνας για τις χριστουγεννιάτικες αγορές του.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, μέσα στο σταθμό του Μετρό “Σύνταγμα”, που με την προσθήκη των νέων γραμμών από και προς τον Πειραιά, έχει πλέον αυξημένη επισκεψιμότητα, μεγαλύτερη από εκείνη των προηγούμενων ετών.

Παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά, αξεσουάρ, βιβλία, εποχιακά είδη, γούρια, μπιζού και πολλά άλλα προϊόντα, είναι έως τώρα τα είδη που θα διαθέτουν οι εταιρείες στους επισκέπτες της εκδήλωσης, σε ανταγωνιστικές τιμές και με το χαρακτηριστικό ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν μπορούν να βρεθούν σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Η διοργάνωση, που θα διαρκέσει δώδεκα ημέρες (με παύση στις 25 & 26 Δεκεμβρίου λόγω της αργίας των Χριστουγέννων), αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, όπως είναι οι περισσότερες εκδηλώσεις στην μετά covid εποχή.

Σε ένα γιορτινό κλίμα, το κοινό, διψασμένο για προσωπική επαφή και στις αγορές του, θα βιώσει ξανά κάτι που του έλειψε στα χρόνια της πανδημίας… Χριστούγεννα όπως παλιά!
Δείτε περισσότερα στο www.handmadeproductsexpo.gr

Christmas Spirit Expo
Ημερομηνίες: 16-24 Δεκεμβρίου & 27-29 Δεκεμβρίου 2022
Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων / Μετρό Σύνταγμα
Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 21:00

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist