Χρήστος Παπαγεωργόπουλος – Υπάρχω για σένα | Νέο Τραγούδι

12/06/2023

Ο Χρήστος Π. επιστρέφει αθεράπευτα ρομαντικός με τη νέα του ερωτική μπαλάντα με τίτλο “Υπάρχω για σένα“. Η τρυφερότητα και ο έρωτας γίνονται τραγούδι και εξυμνούν την αγάπη και την αφοσίωση σε αυτό που όλοι αναζητούμε μια ζωή, το άλλο μας μισό!

Ο Χρήστος Παπαγεωργόπουλος (Χρήστος Π.) είναι τραγουδοποιός-συνθέτης κι ερμηνευτής, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993 και μεγάλωσε στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας.

Ήδη από τα 8 του χρόνια, ξεκίνησε εντατική μελέτη κιθάρας και αρμονίου. Άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια σε ηλικία 12 ετών, ενώ ακολούθησαν μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Πραγματοποίησε σπουδές θεολογίας και μεταπτυχιακό στην κοινωνιολογία της θρησκείας στο ΕΚΠΑ, καθώς και σπουδές ανωτέρων θεωρητικών της μουσικής(αρμονία και αντίστιξη) στο ωδείο Νίκος Σκαλκώτας. Το Μάρτιο του 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Universal Music Greece, ενώ το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο η «Η Καρδιά μου Αντιμιλάει», απ’ όπου οπτικοποιήθηκαν και ξεχώρισαν τα τραγούδια «Η Καρδιά μου Αντιμιλάει», «Όλο μου λείπεις» και «Μη γυρίσεις». Το 2012 προτάθηκε για Mad Video Music Award καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, ενώ ακολούθησε πλήθος ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές και ροκ σκηνές της χώρας, όπως: Σταυρός του νότου, Nestorio River Party, Thalassa People Stage κ.α. To 2015 δημοσίευσε σε συνεργασία με τη Lantro Music(Belgium) δύο έντυπα κομμάτια μουσικής δωματίου με τίτλο “Apologismos” και “Childhood” και το 2018 κυκλοφόρησε με την Cobalt Music(πρώην Universal Music) ένα soundtrack για μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Life goes on“. Έχει επίσης κυκλοφορήσει αρκετά singles σε συνεργασία με την Cobalt Music(Δίχως εσένα, Είμαι αλλού, Τα χρόνια κι αν περάσουν κ.ά.), καθώς και αυτοεκδόσεις τραγουδιών και ορχηστρικών κομματιών μουσικής δωματίου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist