Το κονσέρτο ενός παράδοξου κόσμου | Θέατρο Απόλλων

18/12/2023

ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η πιανίστρια που παίζει πιάνο με το ολόγραμμά της

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση και ταυτόχρονα μια παγκόσμια καινοτομία θα παρουσιάσει στη Σύρο η ταλαντούχα Ελληνίδα πιανίστρια, Έλενα Ξυδιά! Σε ένα μαγικό μουσικό show θα εμφανιστεί στη σκηνή με τον ίδιο της τον εαυτό και θα δώσει μια υπέροχη μουσική μάχη με το ολόγραμμά της!

Μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει μουσική και τεχνολογία με εντυπωσιακό τρόπο. Εκπληκτικά εφέ, ζωντανές εικόνες και πολύπλευρη μουσική προσέγγιση με ένα μαγευτικό ρεπερτόριο μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Είναι μια παράσταση που αποδεικνύει πως ο πολιτισμός και οι τέχνες μπορούν να ανανεωθούν και να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτιστικό αντίκτυπο. Μια μουσική διαδρομή στη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας με τον πιο καινοτόμο τρόπο.

Η “Ιπτάμενη Πιανίστα” Έλενα Ξυδιά, που μαγεύει το παγκόσμιο κοινό με τα εκπληκτικά της βίντεο, αυτή τη φορά μας προσκαλεί σε μια φαντασμαγορική μουσική μάχη με το ολόγραμμά της!

Δύο πιανίστριες θα βρεθούν ταυτόχρονα στη σκηνή η Έλενα Ξυδιά με την Έλενα Ξυδιά σε μια επική μάχη με τον ίδιο της τον εαυτό!
Μπορείς να ξεχωρίσεις την αληθινή από το ολόγραμμα;

Ετοιμαστείτε να βιώσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου οι νότες γίνονται συναισθήματα και ο ρυθμός μετατρέπεται σε έκσταση!

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα Έλενα Ξυδιά:
Η Έλενα Ξυδιά είναι η δημιουργός του διάσημου Piano Project, ένα από τα πιο καινοτόμα projects που δημιούργησε μαζί με τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη.
Το Piano Project αγκαλιάστηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και απασχολεί όλα τα ελληνικά και διεθνή μέσα, λόγω της πρωτοτυπίας του. Η Έλενα Ξυδιά, εκτός από τη μουσική της, είναι γνωστή και για τη μοναδική της καμπάνια για την προώθηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, με πάνω από 20 διεθνή βραβεία, εντυπωσιάζοντας με την κομψή εμφάνισή της και το υψηλό καλλιτεχνικό της επίπεδο. Με την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητά της, ανοίγει ένα νέο δρόμο στη μουσική και βγάζει το πιάνο από τα στενά πλαίσια μιας θεατρικής σκηνής, δημιουργώντας κάτι εντελώς νέο και καθηλώνοντας το κοινό.Η Έλενα Ξυδιά και ο Πασχάλης Μάντης είναι δύο καλλιτέχνες που επιμένουν στην ιδέα, την καινοτομία και την πρωτοτυπία, και έχουν επιτύχει το σχεδιασμό και την υλοποίηση των πιο εντυπωσιακών βίντεο και προωθητικών events projects!

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Έλενας Ξυδιά για να δείτε όλα τα έργα της:
https://www.elenaxidia.com/

Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 20:00
Τιμές εισιτηρίων: 17€ και 12€ μειωμένο
Διάθεση εισιτηρίων: ticketservices.gr & Ταμείο Θεάτρου Απόλλων

Διοργανωτής: Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου “ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ’’


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist