Δημήτρης Λιόλιος – “Νύχτες Λευκές” | Νέο τραγούδι

13/04/2021

Δημήτρης Λιόλιος με το καινούργιο του τραγούδι “Νύχτες Λευκές”, επιστρέφει αυτή τη φορά για να μας δώσει μια ιδιαίτερη οπτική σ΄αυτήν την πραγματικότητα του σήμερα, ακολουθώντας την με τα μάτια του παιδιού που ζει μέσα στον καθένα μας.

Η εποχή της «παγκόσμιας κρίσης» που οι περισσότεροι εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον νιώθουμε να εισχωρεί με γρήγορους ρυθμούς ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, έχει σίγουρα πολλές οπτικές για να την «κοιτάξει» ο καθένας μας. Η μουσική στον ρόλο της συνειδητοποίησης του «τώρα», αγκαλιάζει τον στίχο που μιλάει για τους λόγους μας, τις δικές μας ευθύνες και λέξη την λέξη συνειδητοποιεί την όλη μας πορεία ως εδώ με έναν τρόπο ρομαντικό που δίνει χώρο στον ακροατή να συναντήσει την δική του αλήθεια από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Μια δραματικά έντονη συνύπαρξη στίχου και μουσικής που μόνο σκοπό έχει να θυμίσει αλλά κυρίως να «υπενθυμίσει» με ειλικρινείς διαθέσεις μέσα από ένα τραγούδι μόλις τριών λεπτών, ότι κτίζουμε μια νέα ζωή επάνω στο τεράστιο κενό μας.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την «Καθρέφτης  Ήχων Αληθινών – Musicmirror» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής εδώ.

Credits:
Ερμηνεία: Δημήτρης Λιόλιος
Μουσική – Στίχοι: Δημήτρης Λιόλιος
Βιολί: Γιώργος Χατζής
Ακουστικές & ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνο, μπάσο: Δημήτρης Λιόλιος
Προγραμματισμός/Samplers: Δημήτρης Λιόλιος
Μίξη – Mastering: Δημήτρης Λιόλιος
Κάμερα: Γιώργος Οικονομέας
Παραγωγή – Σκηνοθεσία: Tricycle Productions

Βρείτε τον Δημήτρη Λιόλιο στα social media:
Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist