Δημήτρης Μητσοτάκης feat. Σαββέρια Μαργιολά – “Η καρέκλα είναι πρέζα” | Νέο τραγούδι

03/06/2021

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Σαββέριας Μαργιολά. Το τραγούδι έχει τον εύγλωτο τίτλο “Η καρέκλα είναι πρέζα” και είναι σε στίχους και μουσική του ίδιου του τραγουδοποιού. Πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά τραγούδι που μας παρουσιάζει μέσα στο 2021.

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα στην σελίδα του στο YouTube: “Μέσα στο 2021 είπα να παρουσιάζω ένα single σχεδόν κάθε μήνα. Η αρχή έγινε στις 25 Ιανουαρίου με το τραγούδι “Η λίστα” και με τη συμμετοχή του Σπύρου Γραμμένου. Ακολούθησε το “Νανούρισμα” με την Αυγερινή Γάτση στις 5 Μαρτίου. Την 1η Απριλίου παρουσίασα το “Τσογλάνι” και στις 5 Μάη το τραγούδι “Ο κήπος” με τη συμμετοχή του Καίσαρα Κίκη. “Η καρέκλα είναι πρέζα” στο οποίο συμμετέχει η αγαπημένη Σαββέρια είναι το πέμπτο κατά σειρά”.

Στο τραγούδι παίζουν ο Κώστας Πλατανιάς: Ηλεκτρική κιθάρα, καθώς και ο συνθέτης: τύμπανα, μπάσο, ακουστική κιθάρα, μπαγλαμά, κρουστά. Την ηχοληψία, τη μίξη και το mastering ανέλαβε ο Γιάννης Πετρογιάννης, μόνιμος συνεργάτης του τραγουδοποιού τα τελευταία χρόνια, στο Matrix studio. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Παντελής Πέτρου.

Πρόσφατα μέσα στον Δεκέμβριο του ’20, ο τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τελευταίο του Cd με τίτλο “Δεν χωράμε όλοι”, από τις εκδόσεις Μετρονόμος όπου συμπεριέλαβε όλα τα ψηφιακά τραγούδια που κυκλοφόρησαν από το κανάλι του στο YouTube  και στο Spotify  και Bandcamp κατά την περίοδο 2017 – 2020.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Μητσοτάκη:
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 28 Απρίλη 1967. Μεγάλωσε και σπούδασε στην Καλλιθέα. Ζει στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε ως μουσικός. Το 1994 δημιούργησε το συγκρότημα “Ενδελέχεια” στο οποίο συμμετείχε ως στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ μέχρι και τη διάλυση του γκρουπ το 2009. Έχει εκδώσει 4 λογοτεχνικά βιβλία: Καυτή Σούπα, 2007 εκδόσεις Ελλην. Γράμματα, Η Μονοκατοικία, 2009 εκδ. Τόπος, Υπόγειος (συν-δημιουργία με Αλ. Σικιαρίδη), Τα Σκισμένα Ημερολόγια, 2019 εκδ. Τόπος. Έχει 4 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές: Ευδαίμονες 2010, Ο μπερντές 2012, Κατρακύλες με Γρηγόρη Κλιούμη (Υπόγεια Ρεύματα) 2015, Δεν χωράμε όλοι 2020 και μεγάλο αριθμό ψηφιακών τραγουδιών.

Βρείτε τον Δημήτρη Μητσοτάκη στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube | Spotify 

Bρείτε την Σαββέρια Μαργιολά στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube  | Spotify 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist