Διαδικτυακό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς | Κ.Π ” Θησέας Κυκλάδων”

21/09/2021

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Θησέας Κυκλάδων” διοργανώνει Διαδικτυακό Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων με θέμα: “Αρχή σχολικής χρονιάς…με άξονα το καλό κλίμα στην τάξη και πυξίδα τη σχέση”.

Εκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες, που διαμορφώθηκαν και επηρέασαν σημαντικά την εκπαίδευση τα τελευταία δύο σχολικά έτη, σχεδιάσαμε ένα βιωματικό εργαστήριο με θέμα την φροντίδα της σχέσης και τη δημιουργία καλού συγκινησιακού κλίματος στην τάξη. Η καλλιέργεια και των δύο ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντική παράμετρος της μαθησιακής διαδικασίας και ειδικά για τη φετινή σχολική χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντικό να εστιάσουμε σε αυτήν από την αρχή.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι εκπαιδευτικοί με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν και να προσδιορίσουν τις συνθήκες, που ευνοούν το καλό συγκινησιακό κλίμα στην τάξη, το οποίο ενισχύει τη μαθησιακή διαδικασία. Επιπλέον, το εργαστήριο προσφέρει τη δυνατότητα γνωριμίας και σύνδεσης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, ειδικοτήτων και νησιών μεταξύ τους, καθώς και με τη δουλειά του Κέντρου Πρόληψης.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Ώρα 18:00 – 21:00
Δηλώσεις συμμετοχής: μέσω εγγραφής πατώντας εδώ | Μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 23 άτομα ανά εργαστήριο. Το εργαστήριο θα επαναληφθεί σε περίπτωση αυξημένων αιτημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 22810-85149 (καθημερινά 09:00 έως 15:00) ή στο e-mail: [email protected]
Bρείτε το Κέντρο Πρόληψης “Θησέας Κυκλάδων” στην επίσημη ιστοσελίδα τους πατώντας εδώ.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης είναι δωρεάν.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist