Διαδρομές στη Μάρπησσα 2023 – Τα τραγούδια της Σωτηρίας

22/08/2023

Αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσε η Μπέλλου και χαράχτηκαν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, όπως Δεν λες κουβέντα, Σαν απόκληρος γυρίζω, Μην κλαις, Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, και πολλά ακόμα, ζωντανεύουν ξανά στη μουσική παράσταση Τα τραγούδια της Σωτηρίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στο πλαίσιο του 13ου φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα».

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα σχεδόν κατανυκτική, η Χριστίνα Μαξούρη, ηθοποιός και ερμηνεύτρια, μας μυεί στον κόσμο της Μπέλλου με την χαρακτηριστική, δωρική φωνή της. Ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια που σφράγισε με τη φωνή της η θρυλική φωνή του ρεμπέτικου, ενώ ανάμεσα σε αυτά, αφηγείται μικρές ιστορίες και σύντομα περιστατικά από τη ζωή της, χωρίς όμως η παράσταση να έχει τον χαρακτήρα της βιογραφίας, αλλά τη διάθεση να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα γιορτής. Μία κοινή εμπειρία όπου όλοι μοιραζόμαστε τις ιστορίες και τα τραγούδια και ερχόμαστε πιο κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η μουσική παράσταση Τα τραγούδια της Σωτηρίας ξεκίνησε την πορεία της το καλοκαίρι του 2021 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, και βέβαια ξεχώρισε και έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 13ου φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα», το αναλυτικό πρόγραμμα του οποίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .

Παρασκευή 25, Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Αυγούστου 2023
Μάρπησσα, Πάρος
Eίσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist