Οι Διαδρομές στη Μάρπησσα βραβεύτηκαν στα Best City Awards 2018

04/12/2018

Οι «Διαδρομές στη Μάρπησσα» έλαβαν τιμητικό βραβείο στα Best City Awards 2018 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

H κριτική επιτροπή και οι φορείς συνδιοργάνωσης των βραβείων Best City Awards 2018 απένειμαν στο Σωματείο «Διαδρομές στη Μάρπησσα» αυτό το τιμητικό έπαθλο, εκτιμώντας τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία αναγνωρίστηκε και με την πρόσφατη διάκριση στα βραβεία «Προορισμός Βιώσιμου Πολιτιστικού Τουρισμού» (Destination of Sustainable Cultural Tourism) 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού (European Cultural Tourism Network) όπου το σωματείο απέσπασε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Χώροι πολιτισμού» (Cultural sites).

Η τελετή απονομής των Best City Awards πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Στα βραβεία αναδείχθηκαν δράσεις Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων και επιχειρήσεων ως φωτεινά παραδείγματα που προωθούν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης.

Η ομάδα διοργάνωσης των «Διαδρομών στη Μάρπησσα» ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές των Best City Awards για το τιμητικό βραβείο και την αναγνώριση της πολυετούς συνεισφοράς της στην ανάπτυξη και προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη χώρα μας.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist