Διαγωνισμός βίντεο μαθητών στο πλαίσιο του Recognize and Change

11/05/2020

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3ου ΕΤΟΥΣ R&C

#acthuman

Τα καλύτερα βίντεο μαθητών με θέμα:

«Η βία ως συνέπεια των διακρίσεων»

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης, στα πλαίσια του διεθνούς έργου “Recognize and Change”, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σας ενημερώνει για την έναρξη του διαγωνισμού #acthuman για τα καλύτερα βίντεο μαθητών με θέμα «Η βία ως συνέπεια των διακρίσεων».

Μέσα από την πλατφόρμα του έργου δείτε και ψηφίστε τα βίντεο που δημιούργησαν μαθητές από το Γενικό Λύκειο Σύρου, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Σύρου και το 3ο Γυμνάσιο Σύρου στον παρακάτω σύνδεσμο: videowall.recognizeandchange.eu/contest/gr

Δώστε τη θετική σας ψήφο και στηρίξτε τα παιδιά πατώντας ‘Like’ στο ειδικά σχεδιασμένο κουμπί δίπλα από τα βίντεο. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 31 Μαΐου 2020 στις 23:59.Η τελική βαθμολογία θα καθοριστεί από τις ψήφους του κοινού και από την επιτροπή αξιολόγησης. Οι ομάδες που δημιούργησαν τα 3 πρώτα βίντεο θα βραβευθούν με το ποσό των 800 ευρώ η κάθε μία.

Το διεθνές έργο “Recognize and Change” έχει ως στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σχετικά με θέματα ταυτότητας, σχέσεων, διαφορετικότητας και διακρίσεων. Τα βίντεο δημιουργήθηκαν από μαθητές που συμμετείχαν στα βιωματικά εργαστήρια που πραγματοποίησαν στα σχολεία οι νέοι εκπαιδευτές της Βαρδακείου Σχολής, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά για τα υπέροχα έργα τους και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφτείτε την σελίδα: recognizeandchange.eu

Για να ενημερώνεστε για το έργο κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook & ακολουθήστε μας στο Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist