Ακούμε τον Dimitri Kopsis & το Lunatic

27/10/2017

Ο Dimitri Kopsis είναι το… “new entry” στην αγγλόφωνη, ελληνική μουσική σκηνή!

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, πριν καν ενηλικιωθεί, μας συστήνεται με μία adult μπαλάντα που κινείται στην εναλλακτική pop-rock σκηνή. Το πρώτο του single με τίτλο “Lunatic” στο οποίο γράφει τους στίχους, τη μουσική και το ερμηνεύει ο ίδιος, είναι εδώ και εκφράζει μέσα από το δικό του πρίσμα τον έρωτα.

Παρακολουθώντας και θαυμάζοντας σπουδαία ονόματα της διεθνούς και της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Dimitri Kopsis συνθέτει pop-ballads έχοντας επιρροές από δημιουργούς όπως ο Εd Sheeran, η Adele, η Sia, o Shawn Mendes.

Όλα ξεκίνησαν από ένα πιάνο στην αίθουσα μουσικής του σχολείου του στα Χανιά, το οποίο του προσέλκυσε το ενδιαφέρον και κάπως έτσι ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη μουσική στο δικό του ηλεκτρικό πιάνο, γράφοντας παράλληλα και στίχους. Πριν καν ξεκινήσει να διδάσκεται πιάνο και τραγούδι, άρχισε να εκφράζει μέσα από τη μουσική δημιουργία τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με ένα «βάθος» πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Το “Lunatic” είναι το αποτέλεσμα της «καλλιτεχνικής ανησυχίας» του Dimitri Kopsis με αφορμή μια ερασιτεχνική ταινία που γυρίστηκε στα Χανιά καθώς και της συνεργασίας του με σημαντικούς επαγγελματίες της μουσικής που διέκριναν αμέσως το ταλέντο του, τον εμπιστεύθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί του στο πρώτο του δημιουργικό βήμα.

To single “Lunatic” κυκλοφορεί από την Prospero.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist