Δημήτρης Μπάσης & Σοφία Μάνου στη Σύρο

10/08/2023

Η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Μάνου σας προσκαλούν στην μουσική παράσταση «Μικροί Μεγάλοι Έλληνες».

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό δρώμενο το οποίο μέσα από τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αναδεικνύει το μεγαλείο των Ελλήνων. Αυτών των Ελλήνων που εδώ και πολλά χρόνια πολεμούν, αγωνίζονται, προσπαθούν, μεγαλώνουν και ματώνουν έχοντας μέσα τους μια πατρίδα που αγαπούν. Μια πατρίδα που είναι μάνα για αυτούς, για τα παιδιά τους αλλά και για τους ανθρώπους που ξενιτεμένοι ήλθαν εδώ. Αυτοί είναι οι Έλληνες του χθες και του σήμερα που γίνονται μεγάλοι.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου σας περιμένουμε στην Έπαυλη Τσιροπινά για να απολαύσετε ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό θέαμα στο οποίο η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (η οποία απαρτίζεται από κιθάρα, μπάσο, κρουστά, βιολί, κανονάκι, μπουζούκι και πιάνο), υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Δεμελή, μας ταξιδεύει σε σύγχρονα μουσικά ακούσματα της ελληνικής μουσικής μέσα από τις μελωδίες μεγάλων Ελλήνων στιχουργών και συνθετών, με κείμενα τα οποία έχει επιμεληθεί ο Ρένος – Νεκτάριος Παυλάκης και αφηγείται ο Χάρης Τρασάνης.

Οι όμορφες φωνές του Δημήτρη Μπάση και της Σοφίας Μάνου θα ηχήσουν, ερμηνεύοντας ένα ρεπερτόριο που αποτελείται από λαϊκή μουσική και παραδοσιακά τραγούδια από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Σμύρνης.

Την εκδήλωση κοσμούν με το ταλέντο τους:
-Η μεγάλη του Μάρκου σχολή “Εν χορδαίς και οργάνοις”
-Η παιδική – νεανική χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου, δύο μαγικές φωνές και γνωστές μελωδίες από μεγάλους μας Έλληνες συνθέτες υπόσχονται να κάνουν την βραδιά μοναδική. Σας περιμένουμε όλους και όλες να τραγουδήσουμε μαζί.

Εισιτήρια θα βρείτε στην τιμή των 15€ στο Viva.gr, στα καταστήματα 4all (Ερμούπολη, Ποσειδωνία) και στο BaoBab (Φοίνικας), ενώ στην είσοδο της εκδήλωσης η τιμή του εισιτηρίου θα διαμορφωθεί στα 17€.

Με την σημαντική υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου.

Με μια ματιά:

Συναυλία: “Μικροί Μεγάλοι Έλληνες” με τον Δημήτρη Μπάση και τη Σοφία Μάνου
Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023
Τοποθεσία: Έπαυλη Τσιροπινά
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 15€ | Ταμείο εισόδου: 17€
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: 4all (Ερμούπολη, Ποσειδωνία) & BaoBab (Φοίνικας)
Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/dimitris-mpasis-sofia-manou-mikroi-megaloi-ellines/
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχοκύματα by Action Εστί


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist