Δημήτρης Φασουράκης κι ένα τσούρμο φίλοι – “Αναλαμπές” | Νέος δίσκος

26/05/2020

Οι “Αναλαμπές” είναι ένας νέος δίσκος με τραγούδια της αγάπης. Εφτά τραγούδια σε μουσική Δημήτρη Φασουράκη και στίχους του ίδιου και των στιχουργών Βασιλική Λαμπίρη και Ξενοφώντα Δαλιάνη, καθώς και με άλλα δύο σε μουσική και στίχους του Βαγγέλη Μήτση.

Στα τραγούδια αυτά δίνουν πνοή μουσικοί (φίλοι και συνεγάτες) που εμφανίζονται σε ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά κυρίως πάλκα. Καθένας τους έδωσε κάτι απ’ την ιδιαίτερη ομορφιά του σ’ αυτόν τον εν τέλει συλλογικό δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2020 απ’ τις εκδόσεις Καθρέφτης.

Μιά ανήσυχη και δημιουργική παρέα μουσικών και τραγουδιστών, προτείνει 9 καινούργια τραγούδια, με ιστορίες και μουσικές πρωτότυπες. Στα πλαίσια μιας δεδομένης πορείας με αφετηρία το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι, η νεανική διάθεση των συντελεστών δίνει στα τραγούδια αυτά έναν αυτόνομο ανανεωτικό χαρακτήρα.

Τα τραγούδια κυκλοφορούν σε CD, αλλά μπορείτε να τα αναζητήσετε και στις πιο κάτω μουσικές πλατφόρμες, σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής μας. Ιδιαίτερα στο YouTube μπορείτε να βρείτε οπτικοποιημένα μερικά από αυτά. Έτσι τα τραγούδια πέραν από τον ήχο τους, αποκτούν και μια εικαστική διάσταση που κι αυτή παίζει το ρόλο της στο συνολικό αποτέλεσμα.

Download links

▶iTunes https://apple.co/2K7ywpu

▶Amazon https://amzn.to/2V4I62W

▶Google Play https://bit.ly/3a1kaSk

Streaming links

▶Spotify https://spoti.fi/2K9rPDn

▶Deezer https://bit.ly/2ygY01m

▶Tidal https://bit.ly/2yRo8Qr

▶Youtube https://bit.ly/3aU6zNb


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist