Δημήτρης Κανέλλος – “Όσο κρατάει ένας καφές”

22/04/2020

Ο Δημήτρης Κανέλλος μέσα από την τρίτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά μας παρουσιάζει την διασκευή του “Όσο κρατάει ένας καφές” σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και ποίηση του Άλκη Αλκαίου και ενορχήστρωση του στενού συνεργάτη του Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιο Παπαδόπουλο.

Μία πανέμορφη ερωτική μπαλάντα που πρωτογνωρίσαμε το 1989 με τη φωνή του αξέχαστου Διονύση Θεοδόση, ερμηνευμένη σήμερα από τον Δημήτρη Κανέλλο, έναν νέο, ιδιαίτερο λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος έχει ξεχωρίσει για το ήθος του και την ευαισθησία του στην ερμηνεία.

Το νέο album του Δημήτρη Κανέλλου έχει τίτλο “Όσα ονειρευτήκαμε” και κυκλοφορεί από την Minos Emi, a Universal Company. Όλα τα τραγούδια του δίσκου είναι σε ποίηση Άλκη Αλκαίου, εκτός από ένα που είναι του αδερφού του, του Γρηγόρη Λιάρου. Τα πέντε είναι καινούρια σε μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη και τα υπόλοιπα πέντε είναι επανεκτελέσεις. Τα “Σταυρόλεξο”, “Ηπειρώτικο” και “Βοριάς φυσάει τα λόγια μου” σε μουσικές του Μίλτου Πασχαλίδη και τα “Όσο κρατάει ένας καφές” και “Μια παλιά φωτογραφία” σε μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου.

Τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Θύμιος Παπαδόπουλος με υπεύθυνο ήχου τον Σωτήρη Παπαδόπουλο (studio Στέντωρ).

Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://DimitrisKanellos.lnk.to/OsaOnireftikame


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist