Δημήτρης Κόψης – «Ανεξίτηλες Γραμμές» | Νέο τραγούδι

13/01/2020

Ο νέος δημιουργός και ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης, ύστερα από δύο digital singles με αγγλικό στίχο, κυκλοφορεί τώρα το πρώτο τραγούδι του με ελληνικούς  στίχους που έχει γράψει ο ίδιος, όπως και τη μουσική.

Οι «Ανεξίτηλες Γραμμές» είναι μία σύγχρονη, προσωπική, ρυθμική μπαλάντα, επηρεασμένη από τη διεθνή μουσική σκηνή αλλά και τα ελληνικά ακούσματα του Δημήτρη, που σε παρασύρει με τη μελωδία και τους στίχους της από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ένα τραγούδι για τις ανεξίτηλες στιγμές όλων μας, τις βαθιά προσωπικές, για όλα εκείνα που δεν θα περάσουν ποτέ στη λήθη γιατί θα τα συγκρατεί η μνήμη μέσα μας για πάντα. Η πρώτη συνάντηση, η τελευταία, τα πρόσωπα, τα ταξίδια, τα γέλια, οι βόλτες, τα σχέδια στους χάρτες, οι θερινές πόλεις, τα καινούργια ξεκινήματα, οι στιγμές του έρωτα που κρέμονται από μια κλωστή, όλα είναι εκεί σε ένα τραγούδι που ήρθε για να υπογραμμίσει ό,τι πιο φευγαλέο και ανεξίτηλο μαζί:

Το ταξίδι μας στον κόσμο των αισθημάτων και στα πρόσωπα που θα μας συνοδεύουν για πάντα, ακόμη κι αν έχουν φύγει.

Ο Δημήτρης Κόψης ήρθε για να χαράξει τη δική του ανεξίτηλη γραμμή στην ελληνική μουσική σκηνή και σας προσκαλεί στα ταξίδια του!

Ακούστε το εδώ:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist