Δημήτρης Λαμπρινός – “Στο τίποτα” | Νέο τραγούδι

16/02/2022

Μετά από πολλά χρόνια, ακροβατώντας μεταξύ ερασιτεχνισμού και επαγγελματισμού, το μπουκάλι με το ΤΙΠΟΤΑ έπλεε ασυνόδευτο στις θάλασσες ανά τον κόσμο. Η τύχη του έμελλε να σταματήσει επάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 3.000 επιβάτες, όπου κανείς από αυτούς δεν έδωσε σημασία σε αυτό το ΤΙΠΟΤΑ. Ο λογιστής του πλοίου ανέβασε επάνω το μπουκάλι και έδωσε μορφή σε αυτό το ΤΙΠΟΤΑ.

Μέσα από την καμπίνα του και μετά από ώρες αναζήτησης, βρήκε τον κάτοχο αυτού του μυστηριώδους μπουκαλιού με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο. ΤΙΠΟΤΑ. Επικοινώνησε με τον κάτοχο και ακολούθησε η παρακάτω συνομιλία:

Έχω το ΤΙΠΟΤΑ..
Το ξέρω..
Και;
Μην το κάνεις ΤΙΠΟΤΑ
Για καλή μας τύχη, η εντολή του κατόχου στον λογιστή, δεν εισακούστηκε. Οπότε ελπίζουμε να ακούσετε εσείς αυτό το παράξενο ΤΙΠΟΤΑ.

“Ευχαριστώ πολύ τον Ανδρέα, που εκτός από παιδικοί φίλοι και τις αμέτρητες μουσικές στο υπόγειο της Αιγέως, έδωσε υπόσταση στο τραγούδι μου και το αγκάλιασε όπως αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Βαγγέλη Μαρκαντώνη που έκανε το ίδιο και με καθοδήγησε. Τέλος, ευχαριστώ πολύ τους καλούς μου φίλους Στάθη Δρογώση και Γιώργο Δημητριάδη για την υποστήριξη και την φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια.”

Δημήτρης Λαμπρινός

Info
Στίχοι-Μουσική: Δημήτρης Λαμπρινός
Ερμηνεία: Δημήτρης Λαμπρινός
Παραγωγή-Μίξη-Mastering: Ανδρέας Κοντογεώργης (Andreas At Sea)

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Δημήτρης Λαμπρινός: Κιθάρες
Ανδρέας Κοντογεώργης (Andreas At Sea): Κιθάρες

Programming: Ανδρέας Κοντογεώργης (Andreas At Sea)
Φωνητικά: Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Φωτογραφία: Νίκος Γώγος

 

LINKS

BandCamp: https://dimitrislabrinos.bandcamp.com/track/sto-tipota

Facebook: https://www.facebook.com/epiphone.gr


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist