Δημήτρης Μητροπάνος – “Τα τραγούδια της ζωής μου” | Online Streaming έως 13 Μαρτίου 2021

04/03/2021

Φέτος τον Απρίλη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου οικογενειάρχη και φίλου Δημήτρη Μητροπάνου. Θελήσαμε να τιμήσουμε την μνήμη του με μια βραδιά που και για εκείνον ήταν από τις πιο ευτυχισμένες και δικαιωμένες.

Δεδομένων των συνθηκών εγκλεισμού και απολογισμού αποφασίσαμε να ανοίξουμε το αρχείο των ιστορικών συναυλιών μας που μαγνητοσκοπήθηκαν με άρτια τεχνική υποδομή ξεκινώντας από τη μαγική συναυλία που έδωσε ο Δημήτρης Μητροπάνος με την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας τα τραγούδια που εσείς κρατήσατε για πάντα.

SAVE THE DATE:
Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στις 19:00 (ώρα Ελλάδας)
και 30 ώρες on demand

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ αυτό στη συναυλία έμειναν ασάλευτοι και παραδομένοι στη φωνή και τη ψυχή του λατρεμένου τους, ακόμα και μετά το ξεκίνημα της βροχής φωτίζοντας το αμφιθέατρο με πολύχρωμες ομπρέλες. Για τους νεότερους που καθημερινά τον ανακαλύπτουν, πιστεύουμε ότι η προβολή αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να νιώσουν το μεγαλείο του και για τους μεγαλύτερους μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις.

Τιμή Εισιτηρίου: 8€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/dimitris-mitropanos-ta-tragoudia-tis-zois-mou/

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist