Δημήτρης Μητσοτάκης & Σπύρος Γραμμένος – “Η Λίστα (Όλα αυτά που δεν γουστάρω” | Νέο τραγούδι

28/01/2021

Το νέο single του τραγουδοποιού και συγγραφέα Δημήτρη Μητσοτάκη έχει τίτλο «Η λίστα» ή αλλιώς «Όλα αυτά που δεν γουστάρω». Ο ευρύτερα γνωστός δημιουργός, τόσο από την εποχή των Ενδελέχεια όσο και από την προσωπική του δισκογραφία, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι σε δικούς του στίχους και μουσική, που ερμηνεύει μαζί με τον εξαίρετο τραγουδοποιό της νέας γενιάς Σπύρο Γραμμένο με τον οποίο έχουν βρεθεί, στο παρελθόν, αρκετές φορές μαζί στη σκηνή. Ένα τραγούδι αναφορά στους κοινωνικούς αφορισμούς και τους διαχωρισμούς, σε μουσικά μονοπάτια εμπνευσμένα από την ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή φολκ και ροκ κληρονομιά.

Πρόσφατα, μέσα στον Δεκέμβριο του ’20, ο τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τελευταίο του CD με τίτλο «Δεν Χωράμε Όλοι», από τις εκδόσεις Μετρονόμος, όπου συμπεριέλαβε όλα τα ψηφιακά single που κυκλοφόρησαν από το κανάλι του στο ΥouTube  και στο Spotify  κατά την περίοδο 2017-2020. Το τραγούδι «Η λίστα» είναι το πρώτο κομμάτι που μας παρουσιάζει μέσα στο 2021 και έκανε πρεμιέρα στο Dimitris Mitsotakis Official και Spotify Artist στις 25.1.21 και ώρα 12.15′.

Στο τραγούδι συμμετέχουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κυριάκος Πέτρου: βιολί, Χρήστος Καλκάνης: κλαρινέτο, Παντελής Πέτρου: μπάσο, Κώστας Πλατανιάς: κιθάρα και ο συνθέτης: τύμπανα, μεταλλόφωνο, κρουστά. Την ηχοληψία, τη μίξη και το mastering ανέλαβε ο Γιάννης Πετρογιάννης, μόνιμος συνεργάτης του τραγουδοποιού τα τελευταία χρόνια, στο Μatrix studio και το βίντεο κλιπ έκανε ο χαρισματικός και πολυτάλαντος Παντελής Πέτρου / Τaurus production.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist