Ο Δημήτρης Τάρλοου στην εκπομπή «Συναντήσεις»

19/04/2018

Την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, στην εκπομπή «Συναντήσεις», η Ελένη Γουρνέλου υποδέχεται τον σκηνοθέτη, μεταφραστή και ηθοποιό Δημήτρη Τάρλοου.

Ο Δημήτρης Τάρλοου ασχολείται με το θέατρο εδώ και 30 χρόνια ενώ από το 2000 έχει αποκτήσει και τη δική του θεατρική στέγη που είναι το θέατρο «Πορεία» στο οποίο είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής. Οι επιλογές του σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου τόσο στα έργα όσο και στους ηθοποιούς που επιλέγει να ερμηνεύσουν τους ρόλους, είναι πάντα ιδιαίτερες και δεν ακολουθούν αυτό που θα λέγαμε mainstream θέατρο. Η σκηνοθετική του οπτική είναι τολμηρή και εμπλέκει στην παρουσίασή της την ποίηση, τη φιλοσοφία, τη ψυχολογία αλλά και τη τέχνη του κινηματογράφου.

Η παράσταση «Η Μεγάλη Χίμαιρα» που, βασίστηκε στο βιβλίο του παππού του Μ. Καραγάτση, συμπλήρωσε πάνω από 300 παραστάσεις στο θέατρο «Πορεία», ήταν συνεχώς sold out και την Άνοιξη ξεκινά περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η περιοδεία ξεκίνησε στις 12 Απριλίου από το Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη στη συνέχεια θα μεταφερθεί στα Γιάννενα, την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, την Κύπρο, την Μυτιλήνη, την Πάτρα και τις Βρυξέλλες. Παράλληλα, το έργο του Ίψεν «Η Αγριόπαπια» έκανε ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2017, ενώ το «Ευχαριστημένο» που βασίζεται στο βιβλίο της μητέρας του Μαρίνας Καραγάτση παίζεται από τις 22 Φεβρουαρίου 2018 στο θέατρο «Πορεία».

Μείνετε συντονισμένοι!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist