Discover Dogs 2019 | 11 – 13 /10 στο MEC Παιανίας

16/09/2019

 

 

Η Discover Dogs, η μεγάλη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου επιστρέφει από τις 11 μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Με ελεύθερη είσοδο και parking, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, κηδεμόνες και φίλους του σκύλου να μας επισκεφθούν ώστε να μάθουμε μαζί τα πάντα για τον πιο πιστό μας φίλο.

Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που έχει ως βασικό της σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση κι ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των κηδεμόνων.

Στο χώρο του αμφιθεάτρου, καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξάγονται ομιλίες που θα αφορούν σε θέματα φιλοζωίας, εκπαίδευσης, υγείας, διατροφής αλλά και κοινωνικού περιεχομένου. Σε μια προσπάθεια να ενημερωθούμε ως κηδεμόνες αλλά και ως φιλόζωοι, θα παρακολουθήσουμε ανθρώπους καταξιωμένους στον κλάδο τους να μας μιλούν για την ιδιαίτερη σχέση παιδιού και σκύλου, για το ρόλο του σκύλου στην εκπαιδευτική διαδικασία, για τη σημασία της σωστής διατροφής, για την εκπαίδευση μέσω του παιχνιδιού,  για τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να προσφέρουμε στον σκύλο μας, για τις πρώτες μέρες με ένα κουτάβι στο σπίτι,  για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που έχουμε ως κηδεμόνες, για τη Sugar, το πρώτο diabetic alert dog στην Ελλάδα, για τους Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος και για άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Στο μέρος της εμπορικής έκθεσης θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τα περίπτερα εταιρειών κι επαγγελματιών για να σας προτείνουν τις πιο συγχρονες υπηρεσίες και τα ποιοτικότερα προϊόντα. Θα ενημερωθείτε για διατροφικά προϊόντα, αξεσουάρ, υπηρεσίες grooming, ξενοδοχεία σκύλων και άλλα πολλά που μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη κι εύκολη τη ζωή του σκύλου σας αλλά και τη δική σας. Θα μπορείτε να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες του σκύλου σας, να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες για την εκπαίδευσή του, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν και να κερδίσετε πολλά δώρα.

Στην έκθεση θα έχετε επιπλέον την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μερικές από τις αγαπημένες μας φυλές όπως τα Βέλγικα Ποιμενικά, τα Maltese, τα Greyhound, τα Rottweiler, τα Yorkshire Terrier, τα Schnauzer, τα Ιrish Setter και τα Doberman. Κηδεμόνες και φίλοι των συγκεκριμένων φυλών θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα για να σας ενημερώσουν για  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τις ανάγκες τους και να συζητήσετε για το πως θα τους προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη Discover Dogs 2019 θα έχουν, όπως πάντα, τα φιλοζωικά σωματεία. Στην έκθεση θα υπάρχουν ομάδες εθελοντών φιλοζωικών σωματείων που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για το πολύτιμο έργο τους και για τους τρόπους που μπορεί όποιος επιθυμεί να συμβάλλει σε αυτό. Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα να εκδηλώσει κάποιος το ενδιαφέρον του για υιοθεσία και να γνωρισει όλα τα βήματα της νόμιμης διαδικασίας που θα πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου να γίνει κηδεμόνας και να χαρίσει μια νέα ευτυχισμένη ζωή σε ένα πρώην αδέσποτο.

Στη Discover Dogs πιστεύουμε βαθιά πως η σχέση σκύλου και παιδιού είναι μια ξεχωριστή σχέση και γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν πολλές δράσεις για τα παιδιά προκειμένου να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τους σκύλους. Να μάθουν για αυτούς, να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ξεκινήσουν σιγά σιγά να αποκτούν την αρετή της ενσυναίσθησης. Παιχνίδια, δώρα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κατασκευές θα μετατρέψουν την έκθεση στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας και μάθησης για το παιδί σας.

Φέτος, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας κλείνει τα 35 του  χρόνια και τα γιορτάζει μαζί μας. Κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι 3 φθινοπωρινές Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας σκύλων, CACIB για όλες τις φυλές, του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος οι οποίες είναι ενταγμένες στο Βαθμολογικό Σύστημα. Η δε Έκθεση της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019, θα είναι η 2η Προκριματική έκθεση για τα CRUFTS 2020 (3 x CACIB & 2nd CRUFTS QUALIFICATION). Ταυτόχρονα, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος, θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου και Εκδήλωση Αναγνώρισης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, και συγκεκριμένα στις 12 και 13 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία Animagroom, θα πραγματοποιηθεί και η GroomAthens 2019, ο Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων με ταυτόχρονα Επαγγελματικά Σεμινάρια μόνο για Groomers. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του European Groomers Association (E.G.A.) και του Ελληνικού Σωματείου Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ)

 

Μια βόλτα στους χώρους της Discover Dogs 2019 είναι μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του σκύλου.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε!

 

Όλες οι πληροφορίες στο https://www.discoverdogs.gr/
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30211 4021758 (καθημερινές 09:00 – 17:00)
Email επικοινωνίας:  [email protected]

 

Discover Dogs 2019

11-13 Οκτωβρίου 2019,

Ωρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00

MEC Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ PARKING

 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist