Don’t Ever Leave | Alex Sid & Quasamodo feat. Eric Burdon

15/03/2024

Don’t Ever Leave | Alex Sid & Quasamodo feat. Eric Burdon

«Η Παραλία», η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ πέρα από τους φανατικούς τηλεθεατές, έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κοινού και με τραγούδια και τη μουσική της. Οι καλλιτέχνες που έντυσαν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους την αγαπημένη σειρά χαρίζοντάς μας το Blazing, το τραγούδι των τίτλων αρχής που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και το κοινό σε όλη την χώρα, μας χάρισαν ένα ακόμα τραγούδι που θα μας θυμίζει για πάντα τη σειρά, τους ήρωες, την ιστορία. Ο Alex Sid και ο Δημήτρης Νάσιος (aka Quasamodo) κλήθηκαν από τον σκηνοθέτη να γράψουν το τραγούδι για τον θάνατο της Υπατίας, της βασικής πρωταγωνίστριας της σειράς. Ένα τραγούδι για την απώλεια, για το πένθος, για την αγάπη.

O Αlex και ο Δημήτρης διάβασαν το σενάριο και έγραψαν μαζί αυτό το κομμάτι μέσα σε λίγες ημέρες. Ακούγοντας το στο στούντιο κατάλαβαν πως ήθελαν η φωνή που θα ερμηνεύσει το συγκεκριμένο κομμάτι να έχει την ωριμότητα του ανθρώπου που έχει ζήσει πολλά, να αποτυπώνεται αυτό στην ερμηνεία αβίαστα, αληθινά. Kι ενώ το συζητούσαν ανακάλυψαν πως ο Eric Burdon έμενε πολύ κοντά στο σπίτι-στούντιο του Δημήτρη (aka Quasamodo). Αποφάσισαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Του έστειλαν το ντέμο του τραγοuδιού και η απάντηση ήταν αμέσως θετική.

DON’T EVER LEAVE, ο τίτλος του τραγουδιού που ερμηνεύει ένας από τους μεγαλύτερους μύθους της ροκ και μπλουζ σκηνής, ο Eric Burdon, και ακούσαμε για πρώτη φορά στις 5 Φεβρουαρίου σε ένα απο τα πιο έντονα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1, Η Παραλία και που πλέον είναι διαθέσιμο και στο YouTube με το video clip που σκηνοθέτησε ο Στέφανος Μπλάτσος.

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist