Στέλιος Κουκέλης Feat. Κωστής Σαββιδάκης – Εικόνες του χθές | Νέο Τραγούδι

15/12/2023

Το νέο τραγούδι του Στέλιου Κουκέλη

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης μας παρουσιάζει το νέο του αντιπολεμικό τραγούδι με τίτλο “Εικόνες του χθες”
Μαζί του στην ερμηνεία, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, που με την απαγγελία των στίχων του Στέλιου, δίνει τη δική του διάσταση στο τραγούδι.
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης μας παρουσιάζει το νέο του αντιπολεμικό τραγούδι “Εικόνες του χθες”. Ως προπομπός της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, έρχεται να μας θυμίσει το Βελιγράδι (1999) και τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας (η εποχή που γράφτηκε το τραγούδι) αλλά και τα δραματικά γεγονότα που έζησε και ζει η ανθρωπότητα κάτω από το μαύρο πέπλο του πολέμου, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές της ύπαρξης μας και μεταφέροντας το μήνυμα της ειρήνης των λαών καθώς επίσης την ανάγκη των ανθρώπων για αγάπη, αποδοχή και αλληλεγγύη.

Μαζί του στην ερμηνεία, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, που με την απαγγελία των στίχων του Στέλιου, δίνει τη δική του διάσταση στο τραγούδι. Μια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών που έρχεται να δώσει μηνύματα ευαισθησίας, προβληματισμού και δυναμισμού για το παρόν και το μέλλον.
Το τραγούδι είναι αφιερωμένο από τον Στέλιο στη μνήμη της μητέρας του Βασιλικής που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που το άκουσε.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist