Ελάτε στην ομάδα του 8ου SIFF!

31/07/2020

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου 2020 στην Ερμούπολη και σε άλλες απροσδόκητες τοποθεσίες στο νησί της Σύρου παρουσιάζοντας κινηματογραφικές προβολές, drive-in cinema, performances και άλλα ιδιαίτερα events.

Tο 8ο SIFF προσφέρει οκτώ (8) θέσεις εθελοντικής απασχόλησης για την επερχόμενη διοργάνωση. Στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας λόγω του COVID-19, θα δοθεί προτεραιότητα στις/στους κατοίκους της Σύρου. Σε περίπτωση επιλογής εθελοντών από την υπόλοιπη Ελλάδα, και όπου θα προκύψει ανάγκη ταξιδιού, καλύπτονται τα έξοδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Πειραιά–Σύρου μετ’ επιστροφής.

Φέτος, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και οι προκλήσεις πολλές, αλλά πιστεύουμε στο ομαδικό πνεύμα και στη διάθεση όσων συμμετέχουν, ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό προς το κοινό, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας. Φυσικά, διατηρώντας τον ενθουσιασμό και το διασκεδαστικό κομμάτι για την οργάνωση παραγωγής κινηματογραφικών events!

Οι υποψήφιες/οι είναι απαραίτητο να βρίσκονται στη Σύρο κατά τις ημερομηνίες 2-7 Σεπτεμβρίου 2020, και να είναι πλήρως διαθέσιμες/οι κατά τις ώρες μεταξύ 17:00-01:00 για τις τέσσερις ημέρες του Φεστιβάλ. Στις 2 Σεπτεμβρίου οργανώνουμε μια γεμάτη ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης σχετικά με τους χώρους και τις ιδιαιτερότητες του Φεστιβάλ, όπου η παρουσία όσων επιλεχθούν είναι απαραίτητη.

Οι θέσεις εθελοντικής απασχόλησης αφορούν στις εξής κατηγορίες: φιλοξενία, πληροφορίες, πωλήσεις, μεταφορές, παραγωγή – οργάνωση (εγκατάσταση / αποκατάσταση χώρου). Εάν έχετε μια προτίμηση για κάποιον από τους παραπάνω τομείς, μη διστάσετε να μας το αναφέρετε στην αίτησή σας. Το φεστιβάλ μπορεί να είναι απαιτητικό, αλλά η εμπειρία θα σας ανταμείψει, ειδικά εάν είστε σε κάποιον τομέα που σας ενδιαφέρει ή γνωρίζετε ήδη. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την ανεξάρτητη και δημιουργική σκέψη, τις επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες, τη διάθεση για εργασία, το πάθος για τον κινηματογράφο. Βασική προϋπόθεση αποτελεί η πλήρης διαθεσιμότητα για τις ημέρες του φεστιβάλ. Αναζητούμε άτομα με κίνητρο που μπορούν να δουλέψουν ομαδικά και σε γρήγορους ρυθμούς. Η πολύ καλή γνώση αγγλικών ή/και άλλων γλωσσών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Περιμένουμε τις αιτήσεις σας μέχρι τις 14 Αυγούστου στην ακόλουθη φόρμα:
https://forms.gle/62ZDifVKXduksNkj9

Οι απαντήσεις θα σταλούν μέχρι τις 20 Αυγούστου!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας για ένα “Off-Season” Φεστιβάλ!

Για όλες τις λεπτομέρειες και ανακοινώσεις του προγράμματος του #siff2020, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του syrosfilmfestival.org, καθώς και τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Φεστιβάλ.

Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist