Ελευθερία Αρβανιτάκη – “Κλειδαριές” | Πρώτη μετάδοση

03/10/2021

Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου συντονιστείτε στον Empneusi 107 FM και ακούστε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι της Ελεάνας Βραχάλη σε ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τίτλο “Κλειδαριές”.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο το τραγούδι «Κλειδαριές», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και θα περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Το “Κλειδαριές” είναι μια ιδιαίτερη μπαλάντα για τις φάσεις που περνάει η αγάπη, που κυκλοφόρησε το 2016 στο άλμπουμ “Φυλακή Υψίστης Ασφαλέιας”, με στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, μουσική Γιώργου Σαμπάνη και ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μπάμπη Στόκα.

Μέσα από τη σπουδαία φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το «Κλειδαριές» έρχεται ξανά σήμερα και μιλάει εκ νέου στην ψυχή μας.

To “Κλειδαριές” θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Το “Κλειδαριές” είναι το τέταρτο τραγούδι από την εμβληματική συλλογή για το έργο της Ελεάνας Βραχάλη, με τίτλο “Παιδί Δικό Σου”, στην οποία καλλιτέχνες απ’ όλο το μουσικό φάσμα ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους επόμενους μήνες. Προηγήθηκα τα: “Ο Βυθός Σου” με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Γαλάνη, “Ανατροπή” με την Πέγκυ Ζήνα και “Θάλασσα” με την Γιώτα Νέγκα, που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Βρείτε την Ελεάνα Βραχάλη στα social media:
Website | Facebook | Instagram | Twitter

Βρείτε την Ελευθερία Αρβανιτάκη στα social media:
Facebook | Instagram | Twitter


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist