Ελεονόρα Μανόνα – Nora’s Cinematic Ποδηλάτης

15/03/2023

Με καινούρια ορχηστρική σύνθεση επιστρέφει η Ελεονόρα Μανόνα μέσα από το μουσικό της πρότζεκτ ”Nora’s Cinematic”, με σκοπό να διηγηθεί άλλη μία ιστορία με πρωταγωνιστή αυτή την φορά έναν ποδηλάτη!

Σε ποια τοποθεσία; Σίγουρα στην μεγάλη πόλη καθώς το θέμα ολόκληρου του δίσκου που ετοιμάζει η Ελεονόρα είναι η πόλη και οι χαρακτήρες της. Σε ποια χώρα; Σίγουρα στην Ελλάδα αφού για πρώτη φορά επιλέγει στη σύνθεσή της να κυριαρχεί το μπουζούκι, κάτι που δίνει στο κομμάτι μία ελληνική απόχρωση.

Ποδηλάτης.. Σίγουρα τον έχεις δει. Σκέφτηκες άραγε πού πάει και αν κάποιος τον περιμένει; Αν τρέχει για να ξεφύγει από τα άγχη του ή από τα άγχη των άλλων;

Η σύνθεση σαν τον ποδηλάτη περνάει από ένα δρόμο όπου πλανόδιοι μουσικοί παίζουν από κλασική μουσική μέχρι ρεμπέτικα. Είναι αυτός ο δρόμος που πάντα θα σου επιτρέπει να ξεφύγεις έστω για λίγο απ’ τους έντονους ρυθμούς της πόλης, να χαμογελάσεις, να αισθανθείς, να θυμηθείς το πρώτο παιδικό σου ποδήλατο, αυτό που τον κόσμο όλο ήθελες να γυρίσεις!

Και τώρα που έμαθες να ισορροπείς, τώρα που δε φοβάσαι μην ανησυχήσει η μαμά, μπορείς μ’ ένα ποδήλατο να βρεις την ελευθερία στην πόλη;


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist