Ελευθερία Αρβανιτάκη – «Τα Μεγάλα Ταξίδια» | Νέο Αlbum

18/10/2019

Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει στις 17 Οκτωβρίου το νέο της album με τίτλο «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ», ανανεώνοντας με ένα δημιουργικό τρόπο την πολύτιμη σχέση που διατηρεί με το κοινό της τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από τέσσερα χρόνια με 9 τραγούδια δύο ξεχωριστών δημιουργών της νεότερης γενιάς, κάνοντας ένα δυναμικό update στο διαχρονικό της ρεπερτόριο.

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη υπογράφουν αυτόν το δίσκο συνολικά, έχοντας στο κέντρο της έμπνευσής τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και τη μοναδική πορεία της. Tα «Mεγάλα Tαξίδια» είναι ένα άλμπουμ που έφτιαξε με αγάπη, έχοντας ως συνεπιβάτες δυο δημιουργούς που αγαπάει κι εκτιμά πολύ. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν και με τους δύο. Μια συνεργασία που παρέμεινε δημιουργική μέσα στον χρόνο και έμελλε να κορυφωθεί το 2019 σε έναν ολόκληρο δίσκο.

Τα «Μεγάλα Ταξίδια» της Ελευθερίας είναι τραγούδια που αφηγούνται εννέα ξεχωριστές διαδρομές και παράλληλες ιστορίες, που σφραγίζει με την ερμηνευτική της ποιότητα και την ευαισθησία της.

Τα «Μεγάλα Ταξίδια» μπορεί να γίνουν πολύ προσωπικά για τον καθένα και την καθεμία από εμάς. Άλλωστε όπως λέει ο στίχος του ομότιτλου τραγουδιού «τα μεγάλα ταξίδια πάντα κάνουμε μόνοι». Μοναδική οδηγία στο ταξίδι αυτό η παρότρυνση της ίδιας της Ελευθερίας «να απολαύσουμε κάθε σημείο της διαδρομής».

Καλή ακρόαση!

Tracklist
Η Αρχή
Το Κλειδί
Κι Εγώ Που ‘Ελεγα
Αν Βρεθεί Θεός
Του Κόσμου Όλου Οι Προσευχές
Οι Μνήμες
Ο Δραπέτης
Οι Μήνες
Τα Μεγάλα Ταξίδια

Βρείτε «Τα Μεγάλα Ταξίδια» στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/TaMegalaTaxidia

Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Δείτε τα lyric videos:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist