Έλσα Καριώτη – “Η αγάπη μπορεί” | Νέο τραγούδι

07/07/2021

Η ξεχωριστή τραγουδίστρια Έλσα Καριώτη, σε συνεργασία με τους πολύπειρους δημιουργούς και παραγωγούς Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη, μας παρουσιάζει το νέο της digital single “Η αγάπη μπορεί”.

Πρόκειται για ένα ρυθμικό και ταυτόχρονα δυνατό μελωδικά τραγούδι, που έρχεται να μας υπενθυμίσει τη δύναμη της αγάπης και την ικανότητά της να μας κάνει να ξεπερνάμε, χέρι χέρι, την κάθε δυσκολία. Η Έλσα Καριώτη, δίνει μια όμορφη, φυσική και δυνατή ερμηνεία, που αναδεικνύει το διαχρονικό και την ίδια στιγμή επίκαιρο μήνυμα του τραγουδιού.

Τους ευαίσθητους στίχους του υπογράφει ο Γιώργος Μακρής, ο ταλαντούχος στιχουργός που πρόσφατα μας παρουσίασε τα πρώτα του τραγούδια, με την ερμηνεία σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Παντελής Θεοχαρίδης, Μαρία Σουλτάτου και η Ιουλία Καραπατάκη.

Το τραγούδι φέρει συνολικά τη “σφραγίδα” των καταξιωμένων Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη, με τη μακρά πορεία στο χώρο και τις ξεχωριστές συνεργασίες και παραγωγές, ενώ η δεύτερη φορά που συνεργάζονται με την Έλσα Καριώτη, μετά τη “Λεπτομέρεια”, το τραγούδι τους που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2018, αποκλειστικά και αυτό, από το από το κανάλι της Music Row Showcase στο YouTube.

Credits:
Μουσική: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης
Στίχοι: Γιώργος Μακρής

Ενορχήστρωση – επιμέλεια παραγωγής: Αντώνης & Δημήτρης Παπαβομβολάκης
Ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, quitalele, πλήκτρα, φωνητικά: Δημήτρης Παπαβομβολάκης
Programming, κρουστά: Αντώνης Παπαβομβολάκης
Τρομπόνι: Στέλιος Μίχας – Εγγλέζος
Ηχογράφηση – μίξη – mastering: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studios)

Photography: Χριστίνα Δανηίλ
Make up Αrtist: Δήμητρα Μπάρτζη
Hairstyling: Χριστίνα Γιαννακίδου
Artwork: Κατερίνα Παπαβομβολάκη

Βρείτε την   Έλσα Καριώτη στα social media:
Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist