Εμμανουέλα Χιωτάκη – “Θα είμαστε εκεί” | Νέο τραγούδι και video clip

06/07/2020

Η “Αρετούσα’’ από την Κρήτη, ή αλλιώς Εμμανουέλα Χιωτάκη μας στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα αγάπης και ελπίδας με το νέο της τραγούδι “Θα είμαστε εκεί”.

Ένα τραγούδι που έγραψε για όσους βρίσκονται μακριά μας, ελπίζοντας να ‘‘είμαστε εκεί’’ ξανά όλοι μαζί πιάνοντας το χέρι των γύρω μας σφιχτά!

Το τραγούδι αυτό είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από τον επερχόμενο δίσκο της “Λόγια καρδιάς” σε στίχους και μουσική δική της και ενορχήστρωση του Χριστόφορου Κροκίδη, που θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο. Η ρομαντική διάθεση του τραγουδιού αλλά και ο φλαμένγκο ρυθμός της κιθάρας της, θα ανεβάσει σίγουρα την καλοκαιρινή σας διάθεση!

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην περιοχή της Φλόριντας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Fortde Soto που ανακαλύφθηκε από Ισπανούς εξερευνητές.

Βρείτε το τραγούδι στα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

iTunes: https://apple.co/2NMl0tu
Spotify: https://spoti.fi/3eQgV3o
Deezer: https://bit.ly/2BY4wLX
Google Play: https://bit.ly/2YNmqdk

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια :

Η Εμμανουέλα Χιωτάκη κατάγεται από την Κρήτη και γεννήθηκε στα Χανιά. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 10 χρόνων και 18 χρόνων απέκτησε το πτυχίο κλασικής κιθάρας από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών με άριστα με την καθηγήτριά της Αθηνά Καπνισάκη, όπου έκαναν μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων. Σε ηλικία 15 χρόνων συμμετείχε σε συναυλίες του Βαγγέλη Μπουντούνη στο Ηρώδειο όπου έγινε ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας ‘‘100 κιθάρες’’ αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι οποίες επαναλήφθηκαν 12 χρόνια μετά στους ίδιους χώρους. Επίσης απέσπασε δύο φορές το 1ο βραβείο και και το 2ο βραβείο αντίστοιχα σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κλασικής κιθάρας. Είναι κάτοχος και διπλώματος μουσικοθεραπείας με σεμινάρια ‘‘ηχοθεραπείας’’ στο Νεπάλ αλλά και διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός απ’ το Πολυτεχνείο Ξάνθης.

Την γνωρίσαμε από το τραγούδι ‘‘Τσ’ αγάπης και του έρωτα’’ ή αλλιώς ‘‘Ερωτόκριτος και Αρετούσα’’ που πρωτο-ερμήνευσε μαζί με τον Μιχάλη Κουνάλη, (Γ. Νικολάου – Μ. Παπαδάκη). Ενώ ήταν η πρώτη της δισκογραφική δουλειά σαν ερμηνεύτρια μπήκε δυναμικά στο χώρο καθώς το τραγούδι έγινε ραδιοφωνική επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό .

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τρία singles: ‘‘Αν ήσουν άνοιξη’’ σε στίχους και μουσική δική της , ‘‘Χανιά του κόσμου το μπαλκόνι’’ (Γιάννης Ψαρουδάκης) και ‘‘Τα μαύρα λουστρίνια’’ (Γιάννης Κατσικανδαράκης).


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist