Εν Χορδαίς & Οργάνοις: Ολοκλήρωση μαθημάτων και ίδρυση νέου τμήματος “Μουσικής Τεχνολογίας”

02/07/2020

Αγαπητά μέλη, φίλοι, μαθητές, γονείς,
Τα μαθήματα μουσικής την φετινή εκπαιδευτική χρονιά ολοκληρώθηκαν!!!
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την μελέτη, τη διάθεση, το ήθος τους… για την ομαδική δουλειά τους !
Δυστυχώς οι προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις ακυρώθηκαν λόγω Covid-19. Οφείλουμε να παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι και προσεκτικοί για το επόμενο διάστημα…

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από 1η Σεπτεμβρίου 2020.Το επόμενο διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και ηλεκτρονική εγγραφή στη διεύθυνση www.enhordais.gr, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ως προς το πρόγραμμα (ημέρες & ώρες) των μαθημάτων, θα διαμορφωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της προηγούμενης σχολικής χρονιάς 2019-2020, κρατώντας κάθε επιφύλαξη για τυχόν μικρές τροποποιήσεις ανάλογα με τα τμήματα και τις ηλικίες των μαθητών μας.

ΕΝΑΡΞΗ
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 1η Οκτωβρίου 2020.

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ«εξ αποστάσεως εκπαίδευση»
Προς ενημέρωση σας, τη νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021, προγραμματίζουμε την ίδρυση νέου τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας. Mία σύγχρονη επιστήμη ηχητικής αποτύπωσης των πρωτότυπων, και όχι μόνο, μουσικών ιδεών κάθε μουσικού – δημιουργού με την χρήση υπολογιστικού συστήματος και λογισμικού. Προσδίδεται έτσι η δυνατότητα μιας πλήρους ενορχήστρωσης με σαφή ηχητική «εικόνα» του τονικού ύψους και του πλήθους των οργάνων μέσα σε ένα μουσικό έργο – κομμάτι. Είναι από τις ειδικότητες όπου οι απόφοιτοι μπορούν να απασχοληθούν στον χώρο της μουσικής και του θεάματος, όπως για παράδειγμα, Θέατρο, Ωδείο, Στούντιο Ηχογραφήσεων, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Multimedia εφαρμογές κ.ο.κ.

Ο οδηγός σπουδών του τμήματος της Μουσικής Τεχνολογίας θα χωρίζεται σε δύο διαφορετικές ενότητες με γνώμονα το εύρος ηλικιών των υποψηφίων σπουδαστών. Στοχεύουμε να δημιουργηθούν δύο τμήματα, τα οποία θα διαμορφωθούν ως εξής:

Πρώτη ενότητα – ηλικίες 19 και άνω – 3 ώρες εβδομαδιαίως
Δεύτερη ενότητα – ηλικίες 15 έως 19 ετών – 2 ώρες εβδομαδιαίως

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Σας υπενθυμίζουμε, το διάστημα των διακοπών σας, να μην εγκαταλείψετε τη μελέτη, να ακούτε μουσική, να «φρεσκάρετε» τις γνώσεις σας, να εξασκείστε σε όλα αυτά που μάθατε τη χρονιά που μας πέρασε! Για οποιαδήποτε απορία σας, οι δάσκαλοί σας θα είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν !

Ευχές για καλή ξεκούραση, πολλά μπάνια και Καλό Καλοκαίρι !

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Η ομάδα του ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΟΡΓΑΝΟΙΣ
www.enhordais.gr


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist