Επιμελητήριο Κυκλάδων: Webinar με τον Στέφανο Ξενάκη

20/01/2022

Η ζωή μου είναι στο χέρι  μου!
Επιτυχημένες ιστορίες ανθρώπων και επιχειρήσεων
που καθημερινά το αποδεικνύουν

Σε μια εποχή που οι δυνάμεις και οι αντοχές μας δοκιμάζονται μετά από 10 χρόνια λιτότητας και τελευταία εξαιτίας της πανδημίας και των συνεπειών της σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, ένα πλήθος από ερωτήματα μας προβληματίζει στις καθημερινές μας επιλογές και αποφάσεις. Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Κυκλάδων επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και να βοηθήσει να ανακαλύψουμε τρόπους να απελευθερωθούμε από ο,τι πιθανόν μας μπλοκάρει στην εξέλιξη και την ανάπτυξή μας.

Μπορούμε να έχουμε τη ζωή που θέλουμε;
Μπορούμε να βελτιώσουμε το μέλλον των επιχειρήσεών μας;
Μπορούμε με τις ενέργειές μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ: εάν θέλουμε, τότε φυσικά και μπορούμε. Ο καθένας από εμάς κρατάει τη ζωή του στα χέρια του και υπάρχουν πολλές επιτυχημένες ιστορίες ανθρώπων και επιχειρήσεων που το αποδεικνύουν καθημερινά. Είναι σημαντικό επομένως να αντιληφθούμε τη δύναμη και την αξία της ατομικής προσπάθειας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών μας.

Και φυσικά κάθε ατομική ενέργεια λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχυτικά για την ανάπτυξη ενός τόπου. Στη Σύρο επιχειρείται αυτή την περίοδο μια σημαντική προσπάθεια του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης σε συνεργασία με όλους του φορείς του νησιού αναθέτοντας σε μια εξειδικευμένη εταιρεία να εκπονήσει Σχέδιο Διαχείρισης Προορισμού και να καθοδηγήσει με σύγχρονους τρόπους στη σωστή ανάπτυξη της Σύρου με βάση τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές της. Πρόκειται για ένα σημαντικό σχέδιο που μπορεί να πετύχει μόνο εάν το αγκαλιάσουμε όλοι και συμβάλουμε ο καθένας με τον τρόπο του στην υλοποίησή του.

Πώς όμως θα αναγνωρίσει ο καθένας τις δικές του δυνάμεις και τον ρόλο που μπορεί να παίξει σε μια συλλογική προσπάθεια; Τις απαντήσεις θα μας δώσει ο Στέφανος Ξενάκης, γνωστός σε όλους ομιλητής σε θέματα αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης, συγγραφέας του μπεστ σέλερ “Το Δώρο”,στο ειδικό δωρεάν webinar που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τα μέλη του και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 16.45-19.00.

Αυτό το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για τη Σύρο περιλαμβάνει παρουσίαση μιας ώρας ενώ στη συνέχεια θα εστιάσει στις απαντήσεις των ερωτημάτων που θα θέσουν όσοι συμμετάσχουν σε αυτό.

Καλούμε επομένως όλα τα μέλη μας να το παρακολουθήσουν, οι ίδιοι και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ακόλουθη φόρμα:

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του webinar (δηλαδή έως τη Δευτέρα 24/1, στις 15:45), οπότε και θα σταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στο τηλέφωνο 22810-82346.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Λίγα λόγια για τον Στέφανο Ξενάκη:
Συγγραφέας των βιβλίων “Το Δώρο 1”, “Το Δώρο 2” και “Κάπταιν”. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Εδώ και καιρό, ο Στέφανος Ξενάκης ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα “ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ”, ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοφοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 9 και 12 ετών, της Αίνειας και της Αύρας.

Βρείτε τον Στέφανο Ξενάκη στα social media:
Website | Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist