“Erotica”, νέο album για τον Monsieur Minimal

25/09/2017

Πριν λίγες ημέρες, 0 Monsieur Minimal κυκλοφορησε το νέο και πέμπτο στην σειρά άλμπουμ του με τίτλο Erotica.

Για το ύφος του album μας είχε προϊδεάσει με το single Αγκαλιά το οποίο αγαπήσαμε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα ήρθε η πιο “μεγάλη” Στιγμή με την συμμετοχή του Δάκη.

Το Εrotica σηματοδοτεί την επιστροφή του Monsieur Minimal στον ελληνικό στίχο. Δημιουργήθηκε κατά την παραμονή του καλλιτέχνη στο Βερολίνο και πήρε την τελική του μορφή στην Ελλάδα στο τέλος του 2016.

Ένα ρομαντικό άλμπουμ με ζεστό, μεσογειακό και vintage ήχο επηρεασμένο από την δεκαετία των 70s δοσμένο αριστουργηματικά στο σήμερα.

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε φυσικά στις συνεργασίες του Monsieur Minimal με σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές στο συγκεκριμένο album. Ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η συνεργασία με το Δάκη, στο τραγούδι “Η Στιγμή”. Η πιο χαριτωμένη και ανάλαφρη στιγμή του άλμπουμ με την Ανδριάνα Μπαμπαλή στο “Φλερτ”. Η έκπληξη στα Γαλλικά με την Kid Moxie στο συγκινητικό “Ici”. Και η πιο ζεστή και ανατριχιαστική ερμηνεία με την Τζένη Καπάδαη στο “Εδώ”.

Κομμάτια όπως “Ο έρωτας στα χρόνια της Ψυχεδέλιας” και “Τα πιο όμορφα μας πράγματα” ξεχωρίζουν και συμπληρώνουν μαζί με το αισθησιακό ομώνυμο intro του Erotica, το”Σ’αγαπώ” και το ορχηστρικό “Εδώ” ένα ακόμα πραγματικά ξεχωριστό άλμπουμ από τον Monsieur Minimal .

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist