Ευρυδίκη – “Θέλω” | Νέο τραγούδι

17/01/2022

Η Ευρυδίκη ερμηνεύει Στέφανο Κορκολή

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία, με ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο αποτελεί προπομπό ενός πολυσυλλεκτικού επετειακού άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 από την People Music με αφορμή τα 30 χρόνια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ευρυδίκης “Για πρώτη φορά”.

Η Ευρυδίκη συναντά τον Στέφανο Κορκολή και τον στιχουργό Πόλυ Κυριάκου και οι τρεις τους ενώνουν για πρώτη φορά τον κόσμο τους με όχημα τους το νέο τραγούδι “Θέλω”, που μόλις κυκλοφόρησε από την People Music.

Όπως λένε και οι ίδιοι:

Στέφανος Κορκολής:
“Είναι μεγάλη χαρά μου που συνεργάζομαι για πρώτη φορά με την Ευρυδίκη, μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια με την οποία μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία. Για μένα η Ευρυδίκη πέρα από υπερταλαντούχα ερμηνεύτρια, είναι από τους πιο συνεπείς – μουσικά – καλλιτέχνες του Ελληνικού τραγουδιού που γνωρίζω.
Η χαρά μου βέβαια είναι ακόμα πιο μεγάλη διότι συνεργάζομαι για πρώτη φορά στιχουργό Πόλυ Κυριάκου. Το “Θέλω” είναι ένα τραγούδι που προέκυψε αβίαστα με στόχο να φανερώσουμε την αλήθεια που κρύβει μέσα του.”

“Θέλω να ζήσω στο κορμί σου
Για μια στιγμή έναν αιώνα
Κι από τα όχι και τα μη σου
Ν’ αντέχω το βαρύ “Χειμώνα”

Ευρυδίκη:
“Η μεγάλη μου επιθυμία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγματοποίηθηκε σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό τραγούδι με τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου.
Τα δικά μου θέλω ενώνονται με το “θέλω” του Στέφανου και του Πόλυ και νιώθω βαθιά συγκίνηση και μεγάλη τιμή που ερμηνεύω αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς.”

Πόλυς Κυριάκου:
“Με την Ευρυδίκη κάναμε μια συνεργασία πριν οχτώ χρόνια, που αφορούσε ένα δίσκο που είχε σχέση με την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Κύπρο. Πρόσφατα, μια απρόσμενη συγκυρία με έφερε κοντά με τον χαρισματικό συνθέτη Στέφανο Κορκολή. Στη συνέχεια, παντρέψαμε στίχο, μουσική και ερμηνεία για να γεννηθεί το “Θέλω”. Μια όμορφη πρώτη αρχή!”

Στην πιο δυναμική και ώριμη φάση της καριέρας της, χορτάτη από επιτυχίες και συνεργασίες, η δημοφιλής και πάντα σύγχρονη Ευρυδίκη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “θέλω”.

Μια λυρική, ερωτική μπαλάντα, γεμάτη με μια ανελέητη προσμονή για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, εκείνο τον έρωτα που ποτέ δεν έρχεται αλλά τα αμέτρητα “θέλω” μας δεν σταματούν να θυμίζουν την επιτυχία. Γιατί τι άλλο είναι ο έρωτας; παρά ένας βυθός ονείρου…

Εκατό “θέλω” μέσα σε ένα τραγούδι…
σαν πυροβολισμοί με σιγαστήρα.

Credits:
Λεωνίδας Τζίτζος: πιάνο – πλήκτρα
Γιάννης Γρηγορίου: μπάσο
Αποστόλης Κοσκινάς: κιθάρες
Δημήτρης Χωριανόπουλος: τύμπανα
Bob Katsionis: Additional Keys/guitars
Στέφανος Κορκολής: Β’ φωνή

Bob Katsionis: Σκηνοθεσία
Άλεξ Χαριτάκης: Drone operator/camera assistant
Άκης Βαλεργάκης: Lighting/camera assistant
Λωρίν Παρασκευοπούλου: Art director/Backstage photography
Μαρία Γιάμα: Make-up/Hairstyling
Στέλιος Κουδουνάρης: Clothes

Τα γυρίσματα έγιναν στο Vault Theatre Plus και στο Μητροπολιτικό Πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”.

Βρείτε την Ευρυδίκη στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist