Evripidis and his Tragedies & Nalyssa Green – “Κατι για μένα” | Νέο τραγούδι και videoclip

11/09/2019

Η Mo.Mi.Records παρουσίαζει το νέο βίντεο του Evripidis and his Tragedies
στο ντουέτο του με την Nalyssa Green με τον τίτλο “Κάτι για μένα” μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ του “Μια Τρίτη στην Καντίνα”.

Το “Κάτι για μένα”, μέσα από ένα φαινομενικά ανάλαφρο, ποπ τραγούδι με 80’ς αναφορές, μιλάει για τις προσωπικές μας επιλογές και το κατα πόσο και πώς επηρεάζουν τους γύρω μας, εξετάζει με χιούμορ τα όρια της προσωπικής μας ελευθερίας. Η φράση ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, βγαλμένη από τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, ανάγεται σε σλόγκαν και σημαία. Το δικαίωμα στo self care vs ο σεβασμός στα αισθήματα των άλλων είναι το αιώνιο δίλημμα.

Το βίντεο είναι μια δημιουργία του φίλου του Ευριπίδη και συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μενελάου. Παρουσιάζει το μουσικό και τη Nalyssa Green, φιλενάδες και εκτος από το στούντιο και τη σκηνή, να κάνουν μια διασκεδαστική, σκανταλιάρικη βόλτα στην καλοκαιρινή Αθήνα. Ο Ευριπίδης ήξερε εξ’ αρχής οτι το συγκεκριμένο τραγούδι και βίντεο και έπρεπε να είναι η “κωμική ανακούφιση” στην τραγωδία με την οποία πραγματεύεται ο δίσκος “Μια Τρίτη στην Καντίνα”. “Προτεραιότητα μου ήταν το βίντεο να μην δημιουργηθεί από ένα κλασσικό γύρισμα αλλά να είναι αυθόρμητο και διασκεδαστικό να το γυρίσουμε με τη Nalyssa Green. Ηθελα απλώς να βγούμε εκεί έξω, να είμαστε οι εαυτοί μας, να γελάσουμε και να κάνουμε όσες βλακείες μας έρχονταν επιτόπου στο μυαλό, να κάνουμε κάτι για εμάς και όλα αυτά να τα καταγράψει ο Κωνσταντίνος, με τον οποίο είχαμε δουλέψει και παλιότερα και μας ενώνουν επίσης 18 χρόνια φιλίας. Ήθελα να υπάρχει ένα τρίγωνο φιλίας (με την τρίτη πλευρά πίσω από το φακό), μια κάμερα σε κίνηση, κάποιο ανύποπτοι περαστικοί, στοιχεία σωματικής κωμωδίας, nouvelle vague αλλά και κωμικής τηλεοπτικής σειράς καταστάσεων.” (Ευριπίδης) Σκηνοθεσία-μοντάζ / Κωνσταντίνος Μενελάου Ενδυματολόγος / D’Arcy Foxx Μουσική-στίχοι / Ευριπίδης Σαμπάτης Παραγωγή-ενορχήστρωση / Θάνος Κοσμίδης Μίξη / Χάρης Κρεμμύδας Τραγούδι / Ευριπίδης Σαμπάτης, Nalyssa Green Μουσικά όργανα / Θάνος Κοσμίδη.

Ο δίσκος κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Mo.Mi. records.

Κατεβάστε το ή ακούστε το από την ψηφιακή πλατφόρμα της αρεσκείας σας εδώ.

Παραγγείλτε το άλμπουμ
εδώ ψηφιακά.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist