Φεστιβάλ Μοντέρνας Μουσικής & Κουλτούρας στη Σύρο

13/06/2024

Ο Ούριος Άνεμος παρουσιάζει το Φεστιβάλ Μοντέρνας Μουσικής & Κουλτούρας

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου η Σύρος γεμίζει μελωδίες και χρώματα.

Ένα διήμερο με ζωντανές εμφανίσεις συναρπαστικών μουσικών σχημάτων με σύγχρονο ήχο από κλασσικά όργανα και επιρροές απ’ όλες τις εκφάνσεις του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1104843760559590

Με σειρά εμφάνισης το Φεστιβάλ Μοντέρνας Μουσικής και Κουλτούρας θα πλαισιωθεί από τους:

“Underwater Chess”, ένα ηλεκτροακουστικό ντουέτο, η μουσική των οποίων μπορεί να χαρακτηριστεί ως πειραματική, με αυτοσχεδιαστική λογική και επιρροές από το πρώιμο πανκ ως την σύγχρονη electronica. Οι “Underwater Chess” παράγουν όλους τους ήχους τους από κιθάρα, βιολί και φωνές δημιουργώντας μια συχνά εκστατική ατμόσφαιρα στις εμφανίσεις τους.

“Kapten”, “το καλύτερο νέο σχήμα της Θεσσαλονίκης”, μόλις στο δεύτερο χρόνο ύπαρξής τους, έχουν καταφέρει ήδη πάρα πολλά! Στον μουσικό κόσμο των “Kapten” συνυπάρχουν στοιχεία από afrobeat, hip-hop, rock και soul ήχους. Η οκταμελής μπάντα, αποτελούμενη από δύο φωνές, δύο πνευστά (τρομπέτα – σαξόφωνο), δύο σετ κρουστών, κιθάρα και μπάσο, δημιουργεί μία εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση!

“The Sexy Christians”, η μουσική των οποίων ταλαντεύεται ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα. Rock ‘n’ Roll, funky αίσθηση, ψυχεδελικές εξάρσεις, punk παραλήρημα είναι κάποια από τα στοιχεία που αποτελούν τον ευαίσθητο και αλλόκοτο εσωτερικό τους κόσμο. Από το 2012 ως το 2016 είχαν πραγματοποιήσει πάνω από 200 live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Τον Φεβρουάριο του 2024 ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις της επερχόμενης κυκλοφορίας τους, η όποια θα περιέχει 12 κομμάτια και αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο.

“Paka Paka”, οι οποίοι παίζουν χορευτική ηλεκτρονική μουσική με φυσικά όργανα. Εμφανίζονται σε συναυλιακούς χώρους, εκθέσεις, καταλήψεις και ιδιωτικά πάρτυ από το 2010, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει ηχογραφήσεις. Στις πολύωρες εμφανίσεις τους (ρεκόρ η εξάωρη συναυλία τους στο Βόλο το 2018), το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με μια τελετουργία γεμάτη τόνους ενέργειας, με αναφορές σε μεγάλο φάσμα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, καθώς και στοιχεία από dark wave, avant garde, punk και industrial.

Ραντεβού στις 22 και 23 Ιουνίου στο Θέατρο «Ευανθία Καΐρη»!

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Φεστιβάλ Μοντέρνας Μουσικής και Κουλτούρας
Ημερομηνίες: Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Χώρος: Θέατρο Ευανθία Καϊρη (Λαζαρέτα Ερμούπολης)
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
Day 1: 10€ / Day 2: 10€ / Combo Ticket (Day 1 & 2): 20€
Προπώληση εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/1076/
Διοργάνωση: Ούριος Άνεμος
Υποστήριξη: Boheme del Mar
Επιμέλεια παραγωγής & Επικοινωνία: Action Εστί


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist