Φοίβος Μπόζας Feat. Αδάμ Τσαρούχης – “Just Walk Away” | Νέο Digital Single & Video Clip

23/02/2021

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά παρουσιάζει τον Φοίβο Μπόζα και τον Αδάμ Τσαρούχη, δύο ανερχόμενους καλλιτέχνες, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκουν το ύφος και τον τρόπο να εκφραστούν και να καταθέσουν τη δική τους μουσική πρόταση.

Έχοντας στις αποσκευές τους μουσικές σπουδές, προσωπικές επίσημες κυκλοφορίες, πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έρχονται σήμερα και μας παρουσιάζουν το νέο τους digital single με τίτλο «Just Walk Away», τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Celine Dion σε μια acoustic – lounge ενορχήστρωση, όπως την παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις, θέλοντας να μας ταξιδέψουν στον όμορφο μουσικό τους κόσμο και να συνεχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική τους πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο.

Ο Φοίβος Μπόζας γεννήθηκε στη Κεφαλονιά. Η μουσική του ενασχόληση ξεκινά στα 6 με πιάνο και κρουστά ενώ σε ηλικία 10 ετών ξεκινά σαξόφωνο στην Φ.Σ.Κ. κάνοντας παράλληλα Jazz Σαξόφωνο με το Δ. Τσάκα. Το 2016 αποφοιτά από το Ωδείο Φ. Νάκας (Αθήνα) από το τμήμα Jazz Σαξοφώνου με Άριστα ενώ παράλληλα είναι μαθητής του διεθνούς σαξοφωνίστα David Lynch. Έχει υπάρξει μέλος της στρατιωτικής Big Band (στρατιωτική θητεία) καθώς και της Athens Big Band ως αντικαταστάτης. Μέχρι σήμερα, ως session μουσικός, έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες Καλλιτέχνες σε Ελλάδα και Εξωτερικό όπως: Μίμης Πλέσσας, Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Οικονομόπουλος (μέλος της ορχήστρας από το 2018) κ.ά.

Ο Αδάμ Τσαρούχης σπούδασε τραγούδι και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο και για δύο χρόνια στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Στη συνέχεια παρακολούθησε με υποτροφία ένα θερινό σεμινάριο για τζαζ και μιούζικαλ στη Βοστώνη. Από το 2008 έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές, έχει κάνει φωνητικά για την Αυστρία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice το 2010 στην Αθήνα στο τραγούδι Time to Believe και αποτέλεσε μέλος της ελληνικής κριτικής επιτροπής της Eurovision. Το 2017 συμμετέχει στα βραβεία Madwalk τραγουδώντας ένα tribute act για τον George Michael ερμηνεύοντάς το Different Corner. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς όπως οι Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μαντώ, Σία Κοσκινά, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ, Γιώργο Κατσαρό κ.α.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist