Στέλιος Γενεράλης – “Fun(k)y Ιστορίες” Τεύχος#5

02/02/2021

“Περίεργα γεγονότα, που εμφανίζονται με την ίδια σειρά και πάντα οδηγούν σε εκείνο που όλοι απευχόμαστε: τον Πόλεμο.
Το τεύχος #5 είναι αφιερωμένο σε όλους τους πολεμικούς ανταποκριτές και τα συνεργεία τους, οι οποίοι καταγράφουν τη φρίκη και τα δεινά του πολέμου με κίνδυνο της ζωής τους, αλλά εμείς αγνοούμε τα μηνύματα που μας στέλνουν, ως μία συνήθη καθημερινότητα που συμβαίνει κάπου αλλού..”

Στέλιος Γενεράλης

Το τεύχος#5 με τίτλο “Fast and Easy Learner (It’s Just Another Coincidence)” των “Fun(k)y Stories” του Στέλιου Γενεράλη, παρατηρεί διάσπαρτες ειδήσεις από την καθημερινότητά μας, οι οποίες εμφανίζονται σχεδόν πάντα με συγκεκριμένη σειρά και αποτελούν ενδείξεις επικείμενης πολεμικής σύγκρουσης, καθώς και μερικές από τις αιτίες που παρέχουν πρόσφορο έδαφος για έναν πόλεμο, πάντα με απώτερο σκοπό το κέρδος εκείνων που τον τροφοδοτούν..

*Προτείνεται η στερεοφωνική ακρόαση (με τη χρήση ακουστικών) για καλύτερο αποτέλεσμα*

(πατήστε [C] για Ελληνικούς υποτίτλους)

 

Fun(k)y Ιστορίες:

“Funny ή Funky..? Ίσως και τα δυο.. Ιστορίες για σκέψη και περισυλλογή.. Η ζωή είναι μερικές φορές αστεία με funky τρόπο..”
Στέλιος Γενεράλης

Ο Στέλιος Γενεράλης μέσα από την ιδιόρρυθμη καλλιτεχνική μάτια του, σατιρίζει και καυτηριάζει τα “κακώς κείμενα” που μαστίζουν την καθημερινότητα της σύγχρονης κοινωνίας με τη σειρά μουσικών βίντεο “Fun(k)y Stories”.

Η σειρά παρουσιάζεται εν είδει ψηφιακού βιντεο-κόμικ σε αυτοτελή “τεύχη”, με funk μουσική και πρωτότυπα βίντεο εικόνων & animation, τα οποία έχει επιμεληθεί εξ’ολοκλήρου ο ίδιος.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist