Φωτεινή Βελεσιώτου – “Βαδίζω Ανάποδα” | Νέο τραγούδι

14/05/2021

Η Φωτεινή Βελεσιώτου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Βαδίζω Ανάποδα” σε στίχους τους καταξιωμένου στιχουργού μεγάλων επιτυχιών Κώστα Φασουλά και μουσική της εξαιρετικής Σοφίας Νάτσιου.

Το τραγούδι αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου δίσκου της Φωτεινής Βελεσιώτου και των δύο δημιουργών που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group. Το “Βαδίζω Ανάποδα” είναι μια λυρική λαϊκή μπαλάντα που αναδεικνύει την εκφραστικότητα και την μεγάλη ερμηνευτική γκάμα της Φωτεινής Βελεσιώτου.

Την κυκλοφορία συνοδεύει το όμορφο music video που επιμελήθηκε εικαστικά και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Αστερίου. Η φωτογραφία είναι της Κατερίνας Ταμβάκη και το μοντάζ της Μαρίας Βιτσεντζάκη.

Ο Κώστας Φασουλάς δημιουργεί για μία ακόμα φορά ένα ξεχωριστό τραγούδι που ξεχωρίζει για τη λιτότητα και την ευαισθησία του αναγνωρίσιμου λόγου του. Η Σοφία Νάτσιου συνθέτει με έμπνευση και ανιχνεύει με επιτυχία τη μελωδία που εμπεριέχουν οι λέξεις.

Την εικονογράφηση της νέας δισκογραφικής δουλειάς και του τραγουδιού “Βαδίζω Ανάποδα” την έκανε ο εικαστικός ζωγράφος Δημήτρης Αστερίου εμπνεόμενος από τους στίχους του Κώστα Φασουλά και τη μουσική της Σοφίας Νάτσιου και βασιζόμενος στην προσωπική επαφή και στενή του φιλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου.

Credits:
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Πιάνο, τύμπανα: Αλέξανδρος Κούρος
Ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, Β’ φωνητικά: Κώστας Παρίσσης
Κλασική Κιθάρα: Χρυσόστομος Καραντωνίου
Ενορχήστρωση: Κώστας Παρίσσης
Ηχογράφηση, μίξη master: Studio Praxis – Κώστας Παρίσσης
Εικαστικός Ζωγράφος: Δημήτρης Αστερίου

Εικαστική επιμέλεια, σενάριο, σκηνοθεσία: Δημήτρης Αστερίου
Φωτογραφία: Κατερίνα Ταμβάκη
Μοντάζ: Μαρία Βιτσεντζάκη

Βρείτε την Φωτεινή Βελεσιώτου στα social media:
Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist