G-Groove – “My Destiny” | Νέα Κυκλοφορία

23/02/2022

G-GROOVE – MY DESTINY

CAFE DE ANATOLIA | RELEASE 21.02.2022

Downtempo ρυθμοί, δυνατό μπάσο, ταξιδιάρικες μελωδίες και έντονα ανατολίτικα στοιχεία συνθέτουν το παζλ της νέα κυκλοφορίας του Έλληνα παραγωγού και DJ από την Σύρο, G-Groove. Αυτό είναι το My Destiny! Κυκλοφορεί από την Cafe De Anatolia σε όλες τις ηλεκτρονικές μουσικές πλατφόρμες παγκοσμίως

Buy/Listen:

SpotifyAppleMusic | Beatport

Λίγα λόγια για τον G-Groove.

Ο Βαγγέλης Γρυπάρης έχει γεννηθεί στη Σύρο. Είναι παραγωγός και DJ ηλεκτρονικής/ Freestyle μουσικής. Είναι γνωστός στο χώρο με τα ψευδώνυμα «G-Groove» και «Beat on Board»

Έχει σπουδάσει μουσική τεχνολογία και παραγωγή μουσικής, ενώ οι παραγωγές του έχουν κυκλοφορήσει από τις δισκογραφικές εταιρείες: M-Sol (MK), Konura (RU), Ready mix (Canada), AVSR (UK), Soul Shift (USA), Ocean Drive (USA) αλλά και από τις Ελληνικές NRG και Planetworks.

Στην καριέρα του ως DJ τα τελευταία 22 χρόνια είχε Residencies και guestings σε μερικά από τα πιο δημοφιλή clubs της Αθήνας και της Μυκόνου (όπως Sixx Athens, Paradise Club, PachaClub κ.α).

Έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγαθήρια της Dance Σκηνής όπως οι: Paul Van Dyk (No1 In The …World 2005-06), Erick Morillo, Harry Choo Choo Romero, Milk & Sugar, Francois Kevorkian, Matthias Heilbronn, Jay-J, Sandy Rivera, M.A.N.D.Y, Hot Since 82 κ.α.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist