Gautier – “Tα μάτια σου εδώ” | Νέο τραγούδι

22/03/2022

Νέο τραγούδι από Gautier – “Tα μάτια σου εδώ”

Ο Gautier Βελισσάρης γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα δημοφιλή τραγούδια “Υοu give me love’, ‘Home’ και με δύο προσωπικούς δίσκους σε αγγλικό στίχο, κυκλοφορεί ένα νεοκλασικού ύφους νέο single, με τίτλο “Τα μάτια σου εδώ”.

Στιχουργικά είναι μια αγωνιώδης επίκληση για επικοινωνία σε μια εποχή που όλα τα μάτια είναι στραμμένα στα κινητά κι όχι σε άλλα μάτια.

H μουσική έχει έντονες κλασικές μπαρόκ αναφορές σε ένα σύγχρονο μινιμαλιστικό ηχητικό περιβάλλον.
Η μελαγχολία της αποτυχημένης επαφής και της ανθρώπινης αποξένωσης, αποκαλύπτονται μέσα από μια ονειρική μελωδία, με έντονες κινηματογραφικές διαστάσεις. Το χαμηλότονο και συχνά αγωνιώδες τραγούδισμα του Gautier αποδίδει όλη την ποιητικότητα των στίχων της Τίνας Αλεξοπούλου, σε ένα θέμα που αγγίζει τις ζωές όλων.

Ο Γκωτιέ Βελισσάρης είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός με δύο αγγλόφωνους προσωπικούς δίσκους (Babylon, Pink Cinnamon) και συνεργασίες τόσο σε αγγλικό όσο και σε ελληνικό στίχο. Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει ως τραγουδιστής στον Ερωτόκριτο του Δημήτρη Μαραμή (Λυρική Σκηνή), έχει συνεργαστεί με τον Παρασκευά Καρασούλο ως συνθέτης στο “Της ομορφιάς το άγριο φιλί” (ενορχ. Γιώργος Ανδρέου) και πιο πρόσφατα υπέγραψε τους στίχους και τη μετάφραση (από τα γαλλικά) στα “Μαύρα μάτια σου” σε ντουέτο με την Μυρτώ Μποκολίνι. Η τελευταία συνεργασία είναι με την Τίνα Αλεξοπούλου στο ‘Τα Μάτια Σου Εδώ’.

Η Τίνα Αλεξοπούλου είναι αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, στο University of Exeter. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το τραγούδι και με το συγκρότημα της έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα γράφει στίχους και έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι, στίχους & μουσική, με guest την Σοφία Βόσσου.

 

Credits

Μουσική / Ενορχήστρωση / Ερμηνεία: Gautier Velissaris
Στίχοι / Σενάριο / Οργάνωση Παραγωγής: Τίνα Αλεξοπούλου
Mixed & Mastered: Γιάννης Χριστοδουλάτος @ sweetspot studios
Additional programming: Σταύρος Φώσκολος @ sweetspot studios
Σκηνοθεσία video: Πέτρος Σκούτας
Χορογραφία: Ναταλία Βουκελάτου-Κολυβά
Φωτογραφία εξωφύλλου: Στέλιος Χουστουλάκης


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist