Γεράσιμος Ανδρεάτος- «Άστο να πάει» | Νέο τραγούδι

06/11/2018

Το τραγούδι «Άστο να πάει» αποτελεί προπομπό της κυκλοφορίας του νέου δίσκου του Γεράσιμου Ανδρεάτου με τίτλο «Αλλαγή εποχής». Ο δίσκος θα περιέχει τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη μεγάλων επιτυχιών Χρήστου Παπαδόπουλου και του σημαντικού στιχουργού και διακεκριμένου γιατρού Κωνσταντίνου Στρατή.

Τo album «Αλλαγή εποχής» θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group.

Το τραγούδι «Άστο να πάει» είναι μια ιδιαίτερη λαϊκή μπαλάντα που ο Γεράσιμος Ανδρεάτος απογειώνει με τη ρωμαλέα και εκφραστική ερμηνεία του. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος είναι αναμφισβήτητα ένας γνήσιος εκπρόσωπος της μεγάλης σχολής του λαϊκού μας τραγουδιού, που έχει αναδείξει ερμηνευτές που σφράγισαν ανεξίτηλα με την παρουσία τους την ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το πλατύ κοινό, καταφέρνει να είναι πιστός στη λαϊκή παράδοση αλλά και ταυτόχρονα να παραμένει σύγχρονος και άμεσος. Η αλήθεια των ερμηνειών του χαρακτηρίζει με έναν εντελώς προσωπικό τρόπο κάθε του τραγούδι.

Η φωνή του οικεία και αγαπημένη αποδίδει με μοναδική διαύγεια τη συναισθηματική ένταση που έχουν προσδώσει στο τραγούδι «Άστο να πάει» οι δημιουργοί του. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος γνωρίζοντας σε βάθος τα μυστικά των τραγουδιών που αγγίζουν την ψυχή των ακροατών, αναδεικνύει με τη μουσική του τους εξαιρετικούς στίχους του Κωνσταντίνου Στρατή που δίνει λαμπρά διαπιστευτήριά με το διακριτό λόγο του.

Το «Άστο να πάει» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη, που ματαιωμένη ή μη σφραγίζει τη μνήμη και τις ζωές και αποτελεί την ανεξάντλητη καύσιμη ύλη των τραγουδιών μας. To «Άστο να πάει» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

• Κατεβάστε το από το iTunes
• Κατεβάστε το από το Google Store
• Κατεβάστε το από το Amazon
• Ακούστε το από το Spotify
• Ακούστε το από το Deezer
• Ακούστε το από το Napster


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist