Νέες συνεργασίες και ανέκδοτο υλικό από το Γιάννη Αγγελάκα

13/08/2016

Η Feelgood Entertainment ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αγγελάκα και την Alltogethernow. Οι πρώτες κυκλοφορίες αυτής της συνεργασίας, που αποτελούν και τον προπομπό του νέου άλμπουμ του Γιάννη Αγγελάκα το οποίο αναμένεται το φθινόπωρο, έρχονται με τις επανεκδόσεις των δύο συλλογών κειμένων του, “Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι” και “Πως τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;”, καθώς και με την ανέκδοτη ως τώρα κυκλοφορία της συναυλίας “Λύκοι Λάιβ Στο Ολύμπιον” σε CD και LP.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση “Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι” θα κυκλοφορήσει στην ίδια συσκευασία με το CD “Λύκοι Λάιβ Στο Ολύμπιον”, ενώ το “Πως τολμάς και νοσταλγείς, τσόγλανε;” μαζί με το CD “Πότε θα φτάσουμε εδώ” του Γιάννη Αγγελάκα και του Νίκου Βελιώτη.

Τα βιβλία θα είναι διαθέσιμα σε προνομιακή τιμή σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Το βινύλιο “Λύκοι Λάιβ Στο Ολύμπιον” θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά.

Οι κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα στις 2/9 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και στις 12/9 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κατόπιν σε όλα τα δισκοπωλεία και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist