Γιάννης Μήτσης – “Το ποδήλατο” | Νέο single

12/04/2019

Ο Γιάννης Μήτσης, «απόφοιτος» των Ξύλινων Σπαθιών συνεχίζει την μοναχική του τραγουδοποιητική πορεία με ένα Digital single «Το Ποδήλατο »που κυκλοφορεί από την «Μικρός Ήρως» και είναι ο προπομπός του νέου του προσωπικού άλμπουμ, με τίτλο «Μέρα μεσημέρι».

Πρόκειται για μια ηλεκτρική μπαλάντα με ταξιδιάρικη διάθεση, που με αυτήν διασχίζει δρόμους φλερτάροντας με το αεράκι, το φως και τη ζωή, ανοίγοντας παράθυρα αισιοδοξίας μέσα από τις δυσκολίες και τις σκοτεινές διαδρομές που αντιμετωπίζει ο καθένας μας σήμερα.

Ο Γιάννης Μήτσης είναι ένας σύγχρονος τροβαδούρος της εναλλακτικής σκηνής της Θεσσαλονίκης με λυρικές καταβολές και ροκ παρελθόν και μέλλον. Με την αμεσότητα της ερμηνείας και της μουσικής του, παίρνει τα λόγια του Nomik και μας κάνει δώρο ένα τραγούδι που με το πρώτο άκουσμα γίνεται οικείο και φτάνει αμέσως στα χείλη μας.

Μουσική: Γιάννης Μήτσης

Στίχοι: Nomik
Ο Γιάννης Μήτσης, εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», για μία μοναδική βραδιά, στις 19 Απριλίου. Μαζί του οι Α.Μ.Α. Φιλική συμμετοχή:Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Κατερίνα Μακαβού και Πάνος Παπαϊωάννου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist