Γιάννης Χαλκιαδάκης – “Μύστες” | Νέο άλμπουμ

10/04/2019

Από την δισκογραφική εταιρεία μας «Μικρός Ήρως», σε παραγωγή της Art Path Productions και διανομή από την MLK κυκλοφορεί ο δίσκος του τραγουδοποιού Γιάννη Χαλκιαδάκη με τον τίτλο «Μύστες». Σε αυτόν εμπεριέχονται 14 τραγούδια, με παραδοσιακό ηχόχρωμα. Στο δίσκο εκτός από τον ίδιο, συμμετέχουν ερμηνεύοντας τραγούδια του, οι Βασίλης Σκουλάς, Παντελής Θαλασσινός και Καίτη Κουλλιά ενώ στα φωνητικά συμμετέχει επίσης η Σοφία Μέρμηγκα. Πρόκειται για μουσικές που δένουν απόλυτα με τον στίχο και τις ερμηνείες.

Εξαιρετικοί μουσικοί υπογράφουν το αποτέλεσμα όπως ο Νίκος Πιτλόγλου (πιάνο, πλήκτρα, μπάσο, κιθάρες, κρουστά), ο Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί βιόλα), ο Νίκος Κρέτσης (λαούτο, μαντολίνο, τζουρά, κλαρίνο), ο Γιάννης Λεθιωτάκης (Κρητική λύρα).

Τα λόγια των κομματιών που περιέχονται σε αυτήν την ολοκληρωμένη δουλειά του δημιουργού, γεμίζουν τον ακροατή με εικόνες και συναισθήματα. Την ενορχήστρωση έκανε ο Νίκος Πιτλόγλου.
Η ζωή κι ο έρωτας, η αμαρτία κι η μοναξιά, η ελευθερία κι ο θάνατος, συνθέτουν πράγματι μια μυσταγωγία.

Ο ίδιος περιγράφει το χρονικό του δίσκου του: «Ήταν εκείνες οι αναστολές που περνούσαν ανάμεσα στις στιγμές μου, καλημερίζοντας υποχρεώσεις και προτεραιότητες… εκεί είδα τα 58 μου χρόνια… Με μιας οι αναστολές χάθηκαν…μετά ήρθανε τ’αερικά, οι δικοί μου ΜΥΣΤΕΣ. Κι έτσι γεννήθηκε μια καινούργια προτεραιότητα, τα λόγια και η μουσική για τούτα τα 13 + 1 τραγούδια. Έστω και τόσο αργά!»

Το CD «Μύστες» πωλείται στα δισκοπωλεία, και σε όλες τις πλατφόρμες του διαδικτύου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist