Γιώργος Δημητριάδης: «Τι μου κάνεις» | Νέο single

18/03/2022

O Γιώργος Δημητριάδης παρουσιάζει το νέο του single

Ο Γιώργος Δημητριάδης επανέρχεται με το «Τι μου κάνεις» ένα ξέφρενο pop τραγούδι που υποδέχεται με έντονο χορευτικό ρυθμό την καθυστερημένη άνοιξη.

Εν μέσω ενός άδικου πολέμου, μίας άδικης εισβολής, ο Γιώργος Δημητριάδης συνεχίζει να υπενθυμίζει με τα τραγούδια του την ανθεκτικότητα και την ανυπέρβλητη αξία της ζωής υμνώντας την απρόσβλητη αθωότητα και ορμή ενός σχεδόν ονειρικού έρωτα.

Ο ίδιος αναφέρει στο σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού «Τι μου κάνεις»: «…Αστεία – αστεία οι κασέτες άρχιζαν να γεμίζουν με τραγουδάκια, άλλα υποτίθεται ολοκληρωμένα με στίχο, άλλα χωρίς στίχο μονάχα λαλαλαλα, άλλα ατελή, άλλα ημιτελή και άλλα απλώς χάλια.

Από το 1986 όμως είχα μαζέψει κάποια που κάτι ψέλλιζαν και έναν χρόνο μετά ανάμεσα σε αυτά έγραψα και το ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ που συμπύκνωνε μέσα του σε λίγα λεπτά όλες τις στιγμές λες όσων σχέσεων είχα μέχρι τότε ζήσει, όσων αποτυχιών στον τομέα αυτό και βέβαια μία ενδόμυχη επιθυμία να ερωτευτώ ξανά και να θέλω, να ποθώ μια γυναίκα που ακόμα χόρευε σαν σκιά στο ημίφως των μοναχικών μου νυχτών και στα όνειρά μου.

Αρκετά από εκείνα τα πρώτα τα γράφαμε demo σε κάποια στούντιο κι αυτό ξεχώριζε για τον έντονο του ρυθμό, την σχεδόν εφηβική του αθωότητα με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια…»
Το τραγούδι του Γιώργου Δημητριάδη «Τι μου κάνεις», με τη συμμετοχή στα φωνητικά του Βαγγέλη Μαρκαντώνη ο οποίος υπογράφει και τη νέα μίξη του τραγουδιού, αφού πεισματικά περίμενε για πολλά χρόνια τη σειρά του, κυκλοφορεί επιτέλους χωρίς να έχει χάσει τίποτα από τη φρεσκάδα και τη νιότη του.

Ο Γιώργος Δημητριάδης, ανήσυχη και ορμητική εκ γενετής φύση, επιμένει ακάθεκτος να δημιουργεί ακολουθώντας πάντα τον δικό του τρόπο και δρόμο. Μοιράζεται με το κοινό τη δική του αλήθεια χωρίς περισπασμούς και σοβαροφάνειες.

Το τραγούδι του «Τι μου κάνεις» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

 

Credits

Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά, μίξη, ηχογράφηση, ντέφι
Αλέκος Αράπης: Μπάσο
Στέργιος Δήμπας: Ηλεκτρικές κιθάρες
Νίκος Εφεντάκης: Ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Κεχαγιάς: Πλήκτρα
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα
Γιώργος Δημητριάδης: Ρυθμική ηλεκτρική κιθάρα
Master: Κώστας Μπουντούρης
Lyric Video: Stoodio (Stoodio.gr)


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist