Γιώργος Καββαδίας – Οι Νύχτες Είν’ Αλλιώς | Νέος Δίσκος

10/10/2023

Ο Γιώργος Καββαδίας παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά , βασισμένη στα ποιήματα από την πρόσφατη ποιητική του εργασία  #1158# που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Εντύποις με την συμμετοχή 8 συνθετών στη μελοποίηση και 10 τραγουδιστών στην ερμηνεία.

Λίγα χρόνια πριν φίλοι ξεκινούν να μελοποιούν ποιήματα μέσα απ’τη συλλογή αυτή. Κάπως έτσι γεννιέται η ιδέα να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα ανεξάρτητα τραγούδια και να κυκλοφορήσουν σε μια κοινή δουλειά, να μπλεχτούν άνθρωποι φίλοι, καλλιτέχνες κάτω από την στέγη των στίχων του Γιώργου Καββαδία. Έπρεπε όμως να βρεθεί ένας …θιασάρχης, κάποιος που θα ένωνε όλα τα κομμάτια του παζλ κι ο Γιώργος Θεοφάνους από τους KollektivA ήταν η ιδανική  επιλογή για να αναλάβει τις ενορχηστρώσεις και την διεύθυνση  παραγωγής.

Κι έτσι στις αρχές του καλοκαιριού κυκλοφόρησε σε όλες τις on line πλατφόρμες η συλλογική δισκογραφική δουλειά  «Οι νύχτες είναι αλλιώς» με έντονο χρώμα από …τζαζ και blues!

Και τώρα, το φθινόπωρο του 2023 κυκλοφορεί το συλλεκτικό βινύλιο και γίνεται η πρώτη παρουσίαση τού άλμπουμ την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 20.00 στο Μπαράκι της Διδότου με την συμμετοχή πολλών συντελεστών.

Συμμετέχουν οι μουσικοί :
Γιώργος Κελεπούρης: μπάσο
Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα
Γιώργος Θεοφάνους: πλήκτρα, κιθάρες, φυσαρμόνικα
Τραγουδούν: Νίκος Γιακουμάκης, Αλίκη Γιαννικοπούλου, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Θεόδωρος Καρέλλας, Γιάννης Μπουζούκης, Μιχάλης Σκαράκης, Παναγιώτης Σκουλάς, Αμέρισσα Φτούλη, Δέσποινα Χερουβή, Θανάσης Χουλιαράς

Θα μιλήσει για το άλμπουμ ο Γιώργος Καββαδίας (στιχουργός)  και ο παραγωγός του δίσκου Γιώργος Θεοφάνους.

Μπαράκι της Διδότου

Διδότου 3, Αθήνα 106 80

Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0364 2990

Ώρα έναρξης: 20.00

 

Βρείτε το άλμπουμ «Οι Νύχτες Ειν’Αλλιώς» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://push.fm/fl/ex9zn74g

Ακούστε το YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLWggj2JYJc05XgbUvTDTx9l4Qh3eKP3fu

 

Η επίσημη σελίδα του Γιώργου Καββαδία  (http://www.georgekavvadias.gr)


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist