Γιώργος Περού & Λόλα Γιαννοπούλου – “Επιστροφή”

21/03/2023

Ο Γιώργος Περού παρουσιάζει το τραγούδι “Επιστροφή” που ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με την Λόλα Γιαννοπούλου και συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Primavera”.
Ένα ξεχωριστό τραγούδι που μιλά για την ανάγκη των ανθρώπων να συναντηθούν, να συνυπάρξουν και πολλές φορές να επιστρέψουν σε αυτά που νιώθουν αληθινά δικά τους και κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στη ρευστή και σχεδόν τυχαία συνθήκη στην οποία ζουν.
Ο Γιώργος Περού υπογράφει τους στίχους και μουσική, την ενορχήστρωση, τη μίξη και την επιμέλεια της παραγωγής όπως και σε ολόκληρο το album.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Τύμπανα, κρουστά: Μανώλης Γιαννίκιος
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Φωνητικά: Λόλα Γιαννοπούλου
Γιώργος Περού: Μαντολίνο, ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, μελόντικα, προγραμματισμός
Όλες οι ηχογραφήσεις έγιναν από τον Γιώργο Περού εκτός από τα τύμπανα που επιμελήθηκε ο Νίκος Αγγλούπας στο Fab Liquid και το κοντραμπάσο που ηχογράφησε ο Πάνος Τσεκούρας στο Top Floor.
Ευχαριστούμε τους: Νίκο Πορτοκάλογλου, Μανώλη Φάμελλο, Γιάννη Γιαννικουρή για την παροχή μουσικού εξοπλισμού.

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) είναι τραγουδοποιός και συνθέτης με καταγωγή από την Τήνο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και δραστηριοποιείται στη μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση.
Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 2 δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Δύο κόσμοι»,περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσική, ενώ κάποια από αυτά είχαν ήδη κυκλοφορήσει διαδικτυακά ξεχωρίζοντας το «Φοβάμαι Μόνο Μη Σε Χάσω» με την συμμετοχή του Ζακ Στεφάνου
Η δεύτερη, με τίτλο «Οι 12 Ένορκοι» όπου υπογράφει εξ’ ολοκλήρου την ενορχήστρωση και την παραγωγή περιλαμβάνει 7 ορχηστρικά και 2 τραγούδια για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ως σήμερα ξεχωρίζοντας το τραγούδι «Του Πατέρα» με την συμμετοχή του αείμνηστου Τρύφωνα Καρατζά και του καταξιωμένου ηθοποιού Θανάση Κουρλαμπά στο video του τραγουδιού . Παράλληλα υπογράφει και 2 διασκευές ως ερμηνευτής και παραγωγός –το «Απόψε Φίλα με» του Μανώλη Χιώτη  και το «Χθες το Βράδυ Ονειρεύτηκα» του Κώστα Γιαννίδη
ενώ συνεργάζεται στην ενορχήστρωση με τον Μανώλη Φάμελλο για το album “Γύρω Απ’ Τον Ήλιο” που ξεχωρίσε το τραγούδι “Ένα Φιλί Από Δυόσμο” με τη Νατάσα Μποφίλιου  και με τον Λόλεκ στο album “Ουρανός Μολύβι
Το 2019 κυκλοφόρησε το album «Γιατί Να Φοβόμαστε» της πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδοποιού και ποιήτριας Μαρίας Μπεθάνη όπου υπογράφει την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής και συμμετέχει σε 2 τραγούδια  ενώ διασκευάζει και ενορχηστρώνει το παλιό λαικό τραγούδι “Δως του Νάνι Νάνι“, για την Ζαχαρούλα Κληματσάκη
Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πάσχα και Πρωτομαγιά» σε στίχους του Ισαάκ Σούση με ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα σε δική του σύνθεση και ενορχήστρωση ενώ την άνοιξη του 2022 κυκλοφόρησε από την Panik Records το τραγούδι «Ένα Πρωί Γλυκό» σε δικούς τους στίχους και μουσική με την Κορίνα Λεγάκη ως προάγγελος της συνεργασίας τους στον επερχόμενο δίσκο της ερμηνεύτριας.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist