Γιώργος Περρής – «Όλα και πολύ» | Νέο τραγούδι

29/03/2022

Νέο τραγούδι “‘Ολα και πολύ” από τον Γιώργο Περρή

Σε πείσμα των καιρών και της αγριότητας της εποχής, σε πείσμα της άνοιξης που αργεί να έρθει, ο Γιώργος Περρής κυκλοφορεί νέο τραγούδι γεμάτο φόρα και αισιοδοξία.

Σε στίχους Λήδας Ρουμάνη και μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου, ο Γιώργος Περρής με το «Όλα και πολύ» μας απλώνει το χέρι και μας προσκαλεί να χορέψουμε!

Αυθεντικός ελληνικός σκοπός, ένας μπάλος σύγχρονα ενορχηστρωμένος από τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο, ακριβώς όπως ταιριάζει στο ύφος του Γιώργου Περρή, ενός αστεριού της διεθνούς σκηνής που λατρεύει την παράδοση και επιστρέφει σε αυτήν για να δώσει το στίγμα του στην σύγχρονη ελληνικότητα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα βίντεο – οδοιπορικό του καλλιτέχνη στην ελληνική επαρχία και φύση, καταγεγραμμένο από την Κλαίρη Φαφούτη στο κάθισμα του συνοδηγού.

Στίχοι

«Πήρα φόρα, όλα τώρα

όλα και πολύ

Δε λογάριασα τον κόσμο

ούτε τι θα πει

Πόσα έχω να σου πω

Πόσα να σου δώσω

Πόσα αλήθεια θα μπορούμε

σ’ έναν κόσμο χέρι χέρι εμείς οι δυο»

 

Είναι μερικοί ρυθμοί που κολλάνε στο μυαλό, σε οδηγούν σε μικρά χορευτικά βήματα ευτυχίας και φέρνουν την άνοιξη ακόμη κι όταν έξω έχει συννεφιά. Κι ύστερα έρχονται οι στίχοι και σε παίρνουν από το χέρι και σε βάζουν να τους τραγουδήσεις, να τους στείλεις μήνυμα και να τους χαρείς. Κι ύστερα είναι αυτή η αξέχαστη φωνή που θέλεις να τραγουδάς μαζί της.

Βρείτε τον Γιώργο Περρή στα social media: YouTube | Facebook | Instagram | Spotify 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist