Νέο τραγούδι από το Γιώργο Περρή

04/03/2017

Ο Γιώργος Περρής, νεότατος και εξαιρετικά ταλαντούχος, έχει ήδη διατρέξει μια αξιοσημείωτη καριέρα στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια, με ηχογραφήσεις σε εταιρίες όπως η Decca Records και η Universal Music, παγκόσμιες περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Lara Fabian και ο Michel Legrand.
Αυτό τον καιρό ηχογραφεί το νέο αγγλόφωνο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει διεθνώς το 2017. Παρά τη διεθνή του σταδιοδρομία, πάντα κουβαλάει την Ελλάδα στην ψυχή και τη ζωή του και έτσι ετοιμάζει το νέο ελληνόφωνο δισκογραφικό του βήμα.
Πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς είναι ένα υπέροχο, μελωδικό, τρυφερό τραγούδι με τίτλο “Ποιος φοβάται την αγάπη”, που έγραψαν για εκείνον η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης, τραγούδι από αυτά που έχουμε χρόνια να ακούσουμε!
Το τραγούδι αυτό, μαζί με άλλα πολλά καινούργια αλλά και αγαπημένα παλαιότερα, θα παιχτεί ζωντανά για πρώτη φορά στις εμφανίσεις που ετοιμάζει ο Γιώργος Περρής στη Θεσσαλονίκη στις 13 Φεβρουαρίου στο Βασιλικό θέατρο και στην Αθήνα στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ – ΙΔΕΑ στις 15 και 22 Φεβρουαρίου με τίτλο “Ηλιοφάνεια”.
Καλή ακρόαση!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist